Poliţia Comunitară rămâne fără conducere!

Ordonanţa guvernului Boc loveşte puternic în conducerea Direcţiei Comunitare Tulcea, acolo unde majoritatea şefilor încasează atât salariu cât şi pensie.
Marea problemă însă o constituie banii încasaţi drept plăţi compensatorii, bani ce ar trebui returnaţi în cazul în care se optează pentru funcţie în defavoarea pensiei, care poate fi suspendată. Cum cuantumul salariului la Poliţia Comunitară este mult sub pensia militară, se pare că toată conducerea – mai puţin directorul adjunct Filip care nu este pensionar – se va retrage, în frunte cu directorul Vasile Martin, urmat de şeful Serviciului Pază Obiective, Lucian Sterie, inspectorul responsabil cu pregătirea, Cioroiu şi şeful de serviciu Zbârlici.
Una peste alta, conducerea s-a adunat deja la sfat în căutarea unui nou loc de muncă însă la “particular”, aviz firmelor de pază care duc lipsă de personal de conducere, uite că le-am făcut şi reclamă gratis!

Poate vin unii cu capul pe umeri si realizeaza ca steagul de gard “Impotriva Fotbalului Modern” nu e obscen si nu afecteaza cu nimic daca sta pe gard.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: