Primăria vrea toate acţiunile de la Petrolul

După o nouă rundă de discuţii care a avut loc marţi între primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, şi suporteri, în care s-a discutat preluarea unei echipe de fotbal de către municipalitate, edilul a anunţat că vineri, la ora 10.00, va avea o întrevedere cu reprezentanţii Petrolului, club care s-a arătat dispus să cedeze gratuit până la 99% din acţiuni către Consiliul Local.

„Am discutat la telefon cu domnul Bercea (n.r. – preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Petrolul) şi a rămas să ne întâlnim vineri, la ora 10.00. Noi dorim ca echipa să fie sută la sută a municipalităţii, aşa că acel 1% va fi un punct fierbinte al discuţiilor noastre”, a spus Volosevici.

Totodată, primarul a anunţat că joi va purta discuţii pe aceeaşi temă cu patronatul grupării Petrolistul Kaproni Boldeşti, formaţie care activează în Seria a III-a a Ligii a III-a. De asemenea, potrivit lui Volosevici, Primăria va înainta o adresă şi clubului FC Ploieşti, pentru a se interesa dacă patronul Ioan Niculae este dispus să predea echipa municipalităţii.
Cert este faptul că, până la acest moment, Petrolul este singurul club dispus să cedeze gratuit acţiunile către primărie. O altă direcţie ar putea însemna bani scoşi de la bugetul local, fapt recunoscut şi de Volosevici.

„Suntem conştienţi că trebuie să existe şi anumite pretenţii financiare. De aceea spun că acum doar analizăm, pentru că totul trebuie supus votului în Consiliul Local”, a spus Volosevici.

Articol preluat de pe liga2.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: