Suporterii lu’ “U” scapa ieftin

Miercuri a avut loc o nouă înfăţişare în procesul suporterilor Universităţii acuzaţi că l-au agresat pe Gabriel Oşan, înaintea partidei dintre “U” şi CFR. Paul Stanciu, singurul agresor rămas în arest, a cerut să fie judecat în libertate.

Cei trei “ultraşi” care l-au lovit fără milă pe cameramanul jandarmeriei ar putea aştepta sentinţa în libertate. Miercuri, Sorina Sabo, avocatul singurului agresor rămas în arest, a cerut judecarea în libertate a acestuia.

“Nu este o persoană agresivă. Nu există nicio probă, niciun martor şi nicio informaţie care să demonstreze că a lovit cu dala de beton. Acţiunea sa nu a fost premeditată şi consider că au fost suficiente cele 9 luni petrecute în arest”, au fost câteva dintre argumentele avocatului, o decizie în acest sens urmând să se ia joi.

În 4 februarie va avea loc o nouă înfăţişare în acest caz, când partea acuzată aşteaptă un martor cheie. “Avem un martor care a lucrat cu Gabriel Oşan la  ridicarea unei case, la o lună de la incident. Acest lucru contrazice cele declarate de Oşan, cum că este în incapacitate de muncă şi că nu mai poate să-şi suplimenteze veniturile, punând gresie şi faianţă”, a susţinut Sorina Sabo, care a cerut schimbarea încadrării inculpatului.

“El este dreptaci şi se vede pe CD că ţinea dala în mâna stângă, când a ieşit de după autobus. Asta dovedeşte că a lovit doar cu pumnul. Am vrea să fie consultat medicul legist şi să se stabilească dacă lovitura a survenit în urma unei lovituri cu un corp dur sau în urma unei lovituri cu pumnul. Acest detaliu cred că ar putea schimba încadrarea clientului meu”, a conchis Sabo.

articol preluat de pe liga2.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: