Transferul începutului de an. De la Delta Tulcea în prima ligă din Grecia!

Cornel Cornea

Cornel Cornea

Cornel Cornea, fundaşul stânga al Deltei, a semnat pe şase luni cu OFI Creta
Delta Tulcea a fost şi este, iată, o rampă de lansare pentru fotbalişti iar ultimul şi cel mai elocvent exemplu este Cornel Cornea, fundaşul stânga adus în vară de la FC Botoşani pentru a suplini plecarea lui Liviu Ştefan, fundaşul golgeter al Deltei în trecutul sezon.
Ţinut mai mult pe banca de rezerve în ultimele meciuri disputate de Delta în turul campionatului, Cornel Cornea a fost ofertat de OFI Creta, echipă din prima ligă elenă şi pentru că s-au înţeles la un contract evident mult mai mare ca la Delta, Cornel Cornea a semnat până în vară cu echipa care se luptă pentru salvarea de la retrogradare în prima ligă din Grecia.

Cu plecarea lui Cornea, alături de revenirea la Farul Constanţa a jucătorilor Nanu, Pantelie, Larie, Măţel şi Lăzărescu, practic echipa de bază la Delta Tulcea s-a înjumătăţit, compartimentul ofensiv la acest moment fiind cel mai descoperit. Este poate şi motivul pentru care la Tulcea a fost adus Martinescu, un atacant de liga a treia, ultima dată la Slatina, însă lotul Deltei mai are nevoie şi de alte întăriri şi asta pentru că Farul Constanţa ar putea păstra toţi jucătorii rechemaţi de la Delta pentru retur.

Sursa: ziarul acum

Tulcea are datorii la FC Bot’sani

FC Botosani asteapta in continuare banii pentru transferul lui Cornel Cornea la Tulcea. Acesta a plecat in vara anului trecut la gruparea de pe malul Dunarii in schimbul sumei de 20.000 de euro, numai ca banii nu au mai ajuns la Botosani. Mai mult Cornea a parasit in aceasta iarna gruparea tulceana, transferandu-se la OFI Creta, unde va fi coleg cu Marius Suleap si Cosmin Barcauan. Oficialii botosaneni asteapta in continuare banii de la Tulcea, iar daca acestia nu vor veni, FC Botosani va face un memoriu la FRF.

Sursa: sport.botosani.ro

Advertisements

2 Responses

  1. mai bine il transefera pe cioaca la balaceanca

  2. da! de acord !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: