Modificari de iarna in Liga 2 Seria 1

DELTA TULCEA

Incepem cu echipa care ne intereseaza cel mai mult, si anume formatia fanion a judetului nostrum, FC Delta Tulcea. Antrenor la echipa tulceana este Constantin Gache, ajutat de secundul Cristi Rusu.
Plecari: Paul Anton (revenit Gloria Bistrita), Ionut Larie, Cristian Pantelie, Emil Nanu, Alexandru Matel, Cristian Lazarescu (reveniti la Farul Constanta), Cornel Cornea (OFI Creta), Danut Prodan, Ionel Boghitoi (declarati liberi de contract)
Sosiri: Andrei Muller venit de la Progresul Bucuresti.
In probe: Furdui, Fl. Alexandru (ambii de la Gloria Bistrita)

CEAHLAUL PIATRA-NEAMT

Liderul seriei I (la blaturi), Ceahlaul nu a facut deocamdata mutari impresionante, moldavii sperand sa pastreze in mare lotul pentru a ataca promovarea anul acesta. Cele mai interesante mutari sunt plecarile titularilor de drept din tur, Floricel si Afusi, fotbalisti care nu au mai fost doriti la club de conducere si de tehnicianul Florin Marin.
Plecari: Floricel, Afusi (lista de transferuri).
Sosiri: Ferariu (Laminorul Roman)
In probe: I. Miihai, D. Novac (Inter Gaz), Mitran (Electrosid Titu), Blagoi (Onesti).

PROGRESUL BUCURESTI

Una dintre cele mai afectate echipe din seria noastra este fara doar si poate FC National, sau cum este cunoscuta acum, Progresul. Fosta prim divizionara a pierdut deja o serie de jucatori importanti, si poate cea mai rasunatoare schimbare este cea a antrenorului Marius Sumudica, dorit in iarna si de Rapid.
Perioada in care Progresul Bucuresti a fost condusa de Marian Dodu s-a incheiat. Noul patron al bancarilor nu este, dupa cum se astepta Constantin Iacov, ci omul de afaceri, Bogdan Tohaneanu.
Cu siguranta schimbarile se vor inmulti odata cu venirea lui Tohaneanu, care va incerca sa continue parcursul bun din tur al trupei bancare.
Antrenor:
Plecari: Sumudica (antrenor), Oprsal, Costescu (FC Ploiesti), Nuno Gomes, Pulinho, Cr Marinescu, Lupascu (liberi), Negura (Unirea Alba Iulia), Al. Catana (Brazi), Bajenaru, V. Sandu (Gloria Bistrita), Ives (Portugalia), Altamir (Brazilia), Al. Stan (Urziceni), Nuno Fonseca (Slavia Sofia)
Sosiri: niciunul pana in momentul de fata
In probe:

FC PLOIESTI

Una dintre surprizele placute ale turului este nou promovata FC Ploiesti. Nici echipa prahoveana nu a scapat insa de criza financiara si a fost nevoita sa renunte la o serie de jucatori. Principala veste din tabara ploiesteana este inlocuirea antrenorului Vivi Rachita, in ciuda pozitiei laudabile pe care FC Ploiesti o ocupa la finalul turului. Fostul stelist, Rachita, a fost inlocuit de Sumudica. Pentru ca a mai antrenat o echipa din Liga II-a seria I in acest sezon, Marius Sumudica nu va putea fi numit pana in vara principal, astfel ca, dupa modelul Uhrin junior de la CFR Cluj, fostul rapidist a fost numit consilier sportiv.
Antrenor: Marius Sumudica (consilier sportiv), Costel Lazar (principal).
Plecari: Liviu Mihai II, L Florea (reveniti la Farul), Apetroaie (Poli Iasi), A. Vlad (revenit la Dinamo2), D. Nae (disponibil pentru imprumut), Sergiu Brujan (liber)
Sosiri:
In probe: Oprsal, Costescu (FC Ploiesti), Kutt (Levadia Tallin), Mavriche (liber), Damaschin (Dinamo2)

DUNAREA GALATI

O alta echipa cu un tur bun de campionat este Dunarea Galati. Echipa moldava s-a salvat inextremis de la retrogradare si asta pentru ca a abandonat cursa FCM Campina, dar chiar si asa a avut o serie de meciuri foarte bune in prima parte a sezonului. Echipa galateana nu a facut prea multe modificari. Niciun jucator nu a plecat, niciunul nu a venit, iar antrenorul este acelasi. Doi jucatori sunt in probe.
Antrenor: Danut Oprea
Plecari:
Sosiri:
In Probe: Al. Neta (CF Braila), M. Filip (Mioveni)

FC SNAGOV

Noupromovata FC Snagov se poate lauda de asemenea cu un tur peste asteptarile multora. Echipa din Ghermanesti nu a schimbat foarte multe pana acum. Cea mai semnificativa mutare este transferal lui Suleap la OFI Creta, echipa la care mai evolueaza Cosmin Barcauan, si fostul jucator al Deltei, Cornel Cornea.
Antrenor: mihai Stoica
Plecari: Simic, Vasilic (liberi), Suleap (OFI Creta)
Sosiri:
In probe:

CS BUFTEA

Alta nou promovata, CS Buftea, a avut parte de destule schimbari pana acum. Mai intai seful timisorenilor, Marian Iancu, si-a luat jucatorii din comuna ilfoveana si i-a trimis in Liga 1, la Gloria Buzau. Ulterior, impresarul – prostituata, Anamaria Prodan a ajuns in fruntea clubului, motiv pentru care sustinatorii ilfovenilor au motive sa creada ca la Buftea vor ajunge foarte multi jucatori pentru a-i inlocui pe cei plecati la Buzau.
Antrenor: Cristian Termeture
Plecari: Zimmermann, Ratiu, Mera, Teusan, Chitu, I. Matei, Ad. Popa, Patras, Scutaru, Fl. Sandu, Al. Popovici, Cojocnean, Axente, Mansour (toti la Gloria Buzau)
Sosiri:
In probe:

PETROLUL PLOIESTI

Putine schimbari deocamdata si la fosta prim divizionara, Petrolul Ploiesti. Petrolistii nu au foarte multe noutati, cel putin pana in momentul de fata:
Antrenor: Eusebiu Tudor
Plecari: Straton, Palimaru (reveniti la Poli Iasi)
Sosiri: R. Avram, Aristan (liberi)
In probe:

SPORTUL STUDENTESC

Nici studentii de la Sportul nu s-au aventurat sa faca prea multe modificari de lot pana in acest moment. Sportul Studentesc nu a pierdut niciun jucator, Tibi Balan a revenit in schimb de la Urziceni. Probabul ca trupa din Regie va aborda returul in mare cu acelasi lor, asta daca pana la urma Vasile Siman nu va decide sa vanda o parte dintre multi vanatii jucatori, gen Curelea, Varga sau Ciobotaru.
Antrenor: Adrian Falub
Plecari:
Sosiri: Tibi Balan (revenit de la Urziceni)
In probe:

CONCORDIA CHIAJNA

La Concordia se anunta ceva modificari pentru retur. Dupa un tur de campionat in care ilfovenii nu au semanat deloc cu echipa care facea furori in sezonul precedent, conducerea Chiajnei a decis sa faca ceva modificari pentru a scapa de griji in partea a doua a campionatului.
Antrenor: Dumitru Bolborea
Plecari: Portik, G.Rosu (liberi)
Sosiri: M.Dumitru (Inter Gaz)
In probe: Câta (FCM Targoviste), Marius Pop (Turnul Micula)

DUNAREA GIURGIU

Ceva modificari si la Dunarea Giurgiu, echipa care nu a excelat in prima parte a campionatului.
Antrenor: Marin Barbu
Plecari: Tutunaru, Nistorache (liberi), C.Manea, M.Radulescu (Brazi), Fl.Coman (Muscelul),Adâr (Rapid II)
Sosiri: Cojenel , C-tin Ungureanu (Cetatea Suceava)
In probe:

DINAMO II

Micii spartani pregatesc si ei returul fara a rupe piata transferurilor. Dinamo II va continua sa primeasca si sa ofere jucatori la prim divizionara lidera in primul esalon, astfel ca schimbarile de la echipa din seria noastra depind in mare parte de pregatirea jucatorilor plecati in cantonamente cu liderul pregatit de Mircea Rednic.
Antrenor: Cornel Talnar
Plecari: Damaschin (FC Ploiesti), Kuzmanovic, Lekic (liberi)
Sosiri: Botea, Ionita (Berca), Coblis, Varadi (CS Vulcan), A.Vlad (revenit de la FC Ploiesti)
In probe: Dutciuc, Carp (Aerostar)

FC BOTOSANI

Ceva schimbari si la FC Botosani, echipa care in tur l-a demis pe Leo Grozavu pentru rezultatele slabe si l-a adus in schimb pe cel care a dus in pragul disperarii suporterii bacauani, fostul antrenor al FCM-ului, Cristi Popovici. Cele mai interesante schimbari de la Botosani sunt transferurile a doi jucatori de la FC Vaslui in prima Liga, Stefoi si Papp.
Antrenor: Cristian Popovici
Plecari: Stefoi, Papp (FC Vaslui)
Sosiri: Ivasca (liber), Ghiviziu, Porfireanu, Vatavu (reveniti de la Ecologistul)
In probe:

STIINTA BACAU

La un pas de desfiintare, Stiinta Bacau a pierdut o serie de jucatori in aceasta iarna si nu a adus nimic noi in schimbul lor.
Antrenor: Octavian Grigore
Plecari: Balde (Beira Mar), Mala, Demba (liberi), Zamfir, Pintea, Liuba, Ghiorghita, Ciorchina, Bumbaru, Dascalu (Breaza)
Sosiri:
In probe:

FCM BACAU

Fosta prim divizionara, FCM Bacau, pare sa fie condamnata in acest sezon. Echipa moldava a avut un tur slab, este in zona periculoasa a clasamentului si doar o minune mai poate face ca fata galben albastrilor sa se schimbe in bine in retur. Problemele financiare nu le permit deocamdata bacauanilor sa aduca jucatori, in schimb de la echipa au plecat doi fotbalisti si antrenorul Cristi Popovici, ajuns la FC Botosani.
Antrenor: Gheorghe Poenaru
Plecari: Cr.Popovici (antrenor, FC Botosani), Beceru (liber), Dobos (Willy)
Sosiri:
In probe:

CETATEA SUCEAVA

Una dintre echipele de Liga a II-a care a facut modificari destul de multe pana in present este Cetatea Suceava. Echipa la care evolueaza si Mihai Gurita nu a avut parte de cel mai fericit tur, astfel ca se impuneau modificari massive de trupe la sânul clubului revenit anul trecut in al doilea esalon.
Antrenor: Ovidiu Murariu
Plecari: Cojenel, C-tin Ungureanu (Dunarea Giurgiu), V.Gheorghe, Nicolau (ACU Arad), Cotolan, Bukvic (FC Vaslui)
Sosiri: Cososchi (Poli Iasi II), Apetri (Rapid CFR Suceava)
In probe: Romaniuc (Rapid CFR Suceava), Cr.Alexandru (Jiul), Fl. Lungu (LPS Bacau), Fl. Ailenii (Unirea Boroaia), Craiu, Tomescu (Viitorul Liteni).

Vom reveni si cu alte modificari ale efectivelor echipelor din seria reprezentantei noastre, FC Delta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: