Farul Constanta 7 – 4 Delta Tulcea

gache

Pantelie şi Nanu au făcut diferenţa!
dacă golurile celor doi ex-tulceni ar fi fost în poarta Farului şi nu în cea a Deltei, tulcenii ar fi câştigat la limită
Sâmbătă, pe un terenul SNC din Constanţa, Delta Tulcea a jucat un meci de verificare cu două reprize a câte 60 de minute contra echpei de primă ligă Farul Constanţa, în faţa căreia a pierdut cu scorul de 4-7, la pauză “marinarii” având un avantaj la limită, 3-2.
Fostul antrenor al Farului, acum la Delta, Constantin Gache, a vrut să testeze noii jucători veniţi în probe la Tulcea. “Nu m-a interesat rezultatul ci mai mult să văd câţiva jucători noi veniţi în probe ca să ştim cu cine mergem în cantonamentul din Bulgaria de luna viitoare”.
În prima repriză pentru Delta au jucat Olteanu – Alexandru, Grigorov (înlocuit după accidentarea din minutul 15 de Macare), Filip, S. Constantin – N. Creţu, Coconaşu, Furdui, Horovei – Şagău, Borza, iar în partea a doua a jocului Pârvu (Enache) – Hertu, Macare, Postelnicu, Judeanu – Petean, V. Creţu, Purdel, Frunză – Mănescu, Cârjan.
Pentru gazde au înscris Gerlem (2), Pantelie, Nanu, Gosic, Matei şi Alibec  iar pentru tulceni Horovei, Şagău, Mănescu şi Cârjan.
La Farul Constanţa, Pantelie a jucat din primul minut şi a înscris unul din goluri, în timp ce Nanu, şi el cu o reuşită, Măţel şi Larie au jucat în partea a doua a meciului, toţi patru ex-tulceni având evoluţii bune cu un plus pentru Pantelie, jucător pe care Farul mai mult ca sigur îl va opri în lot pentru retur.
Până la plecarea în cantonament, miercuri şi vineri tulcenii vor mai juca două meciuri cu Politehnica Galaţi şi respectiv Viitorul Însurăţei, ambele în deplasare, pentru a proteja gazonul de pe stadionul Delta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: