Şase nume noi la Delta Tulcea!

petre-marinescu11 Din retur, pe lângă camerunezul N’Kongue, vor mai juca la Tulcea un moldovean şi un brazilian
Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele clubului Delta Tulcea, Petre Marinescu, a declarat că pentru anul calendaristic 2009 are ca obiectiv principal întinerirea echipei şi majorarea bugetului undeva în jurul sumei de un milion de euro. Dacă primul obiectiv ţine doar de conducerea clubului şi de managementul acestuia, cum îi place preşedintelui Marinescu să spună, cel de-al doilea ţine de finanţatori, respectiv de cât de deschişi la pungă vor fi primarul Tulcei, Constantin Hogea şi preşedintele CJ, Victor Tarhon, fireşte cu girul consilierilor, majoritari, e drept, PD-L.
Legat de politică, politica clubului Delta pentru anul în curs va depinde mult de bugetul ce va fi aprobat şi asta pentru că deja şase jucători au ajuns la un acord cu Delta Tulcea. Este vorba despre Petean şi Macare de la Oţelul II, Alexandru şi Anton de la Bistriţa, precum şi de doi “stranieri”, moldoveanul Furdui şi brazilianul Luis Andre.
“Pe lângă aceşti jucători cu care am ajuns la acorduri pe un an şi jumătate mai suntem în discuţii cu doi atacanţi a căror nume nu le facem publice din motive lesne de înţeles”, a declarat Petre Marinescu, lăsând totodată să se înţeleagă că ar fi bucuros dacă Nanu şi Pantelie ar reveni de la Farul, Măţel fiind 99% jucător de Liga I din retur pentru constănţeni.
“Nu e mai puţin adevărat că avem şi jucători curtaţi de echipe din prima ligă, ceva obişnuit la Delta Tulcea de unde au plecat cu transfer jucători doar la echipe din eşalonul superior”, a mai declarat Petre Marinescu fără să dea nume.
Cantonament de cinci stele pentru Delta Tulcea
Din 2 februarie tulcenii vor pleca în cantonament în Bulgaria unde vor avea parte de un cantonament de cinci stele. Aşa este clasificat hotelul la care vor fi cazaţi şi unde vor avea parte de toate condiţiile de pregătire, de la săli şi bazine de forţă respectiv recuperare până la antrenamente pe terenuri cu încălzire subterană. Tulcenii nu merg în cantonament în Bulgaria pentru că îi dau banii afară din casă ci dimpotrivă pentru că toate aceste condiţii maxime de pregătire costă doar 40 de euro de persoană, mult mai puţin decât în ţară.
“Vom lua în pregătire şi juniori tulceni, aşa cum am promis, însă la acest moment pot să spun că doar unul dintre aceşti juniori merge sigur în Bulgaria, alţi doi urmând să fie nominalizaţi după meciul de sâmbătă”, a mai declarat Marinescu.
Amicale, amicale
După meciurile de verificare cu Farul, prima şi a doua echipă, ambele pierdute, tulcenii au câştigat miercuri la Galaţi cu Politehnica iar sâmbătă vor juca la Eforie sau Mangalia cu una din echipele din localitate.
“După meciul de sâmbătă ne decidem cu cine mergem în cantonament şi este posibil să ne despărţim de unii jucători care au fost în pregătire până acum. Cert este că meciurile de verificare importante le vom juca în cantonamentul din Bulgaria după care sprerăm să avem conturat lotul pentru retur”, a încheiat preşedintele Deltei Tulcea.

Sursa: ziarul acum

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: