Cristi Vlad, dat afară pentru că a participat la miting!

crvladMomentele de tensiune în Ploieşti nu au trecut.

După demiterea lui Vivi Răchită, urmată de mitingul în care suporterii blamau conducerea pentru alegerile făcute, conducerea lui FC Ploieşti a mai luat o decizie controversată: l-a exclus din lot pe căpitanul de până atunci, Cristi Vlad.

Prezenţa lui Cristi la acţiunea de protest organizată de suporteri, dar şi relaţia apropiată pe care acesta o avea cu fostul tehnician Răchită i-au încins pe preşedintele Marian Manea şi patronul Ioan Niculae, aceştia impunându-i  noului antrenor, Marius Şumudică, să renunţe la serviciile jucătorului.

Astfel, Şumi l-a anunţat anunţat în vestiar după antrenament pe Vlad că este liber să plece, însă la conferinţa de presă a intervenit un nou moment amuzant. Întrebat fiind câţi fotbalişti vor face deplasarea în Antalya, Şumudică a răspuns că 23, adăugând că Vlad va rămâne căpitanul echipei şi în retur. Manea, însă, a intervenit prompt: „Nu, doar 22 vor merge în cantonamentul din Turcia!”.

„Eu plec cu capul sus de aici şi cred că mi-am făcut datoria din plin pentru acest club. Îmi pare rău că a ieşit aşa, dar asta este!” a declarat Cristi Vlad, fost jucător FC Ploieşti

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: