Dragomir: “Cine va aprinde torţe pe stadion va merge direct la puşcărie!”

Legea antihuliganism intrată în vigoare la începutul sezonului i-a înrăit şi mai tare pe suporteri. Liderii de galerie ai echipelor din toate eşaloanele fotbalistice sunt hotărâţi să iniţieze o campanie prin care să ceară legalizarea folosirii materialelor pirotehnice pe stadioane.

Iniţiativa suporterilor nu l-a lăsat însă fără replică pe Mitică Dragomir, preşedintele LPF, care i-a anunţat pe fani că sunt pasibili de închisoare în cazul în care vor aprinde torţe pe stadion.

“Nu se poate aşa ceva, să se intre cu torţe pe stadion. FIFA şi UEFA nu sunt de acord cu acest lucru şi noi facem parte din comunitatea europeană. Toţi care fac aşa se duc la puşcărie. Sunt luaţi de acasă, amendaţi şi băgaţi la puşcărie. Cum să pui fumigene dacă şi fumatul va fi interzis pe stadioane?”, a declarat Dragomir, pentru Realitatea TV.

Conform prevederilor din legea antihuliganism, folosirea torţelor pe stadioane se pedepseşte cu închisoare de la unu la patru ani.

Sursa: Realitatea TV

Va rugam sa va abtineti de la orice urări de “bine” la adresa acestui mafiot ce conduce fotbalul românesc. Prea mult a fost băgat în seamă un om de nimic, care nu ştie nici măcar prevederile legii iniţiate de el. Cea mai bună reacţie este colorarea peluzelor cu materiale pirotehnice, sfidând represiunea. FOTBALUL E AL NOSTRU, NICIDECUM AL LOR!

Advertisements

5 Responses

  1. “FOTBALUL E AL NOSTRU, NICIDECUM AL LOR!”
    nu e nevoie de altve cuvinte.

  2. asa trebuie la puscarie cu voi mai ales cioaca betivul si recalcitrantul

  3. Bha tortele sunt periculoase la ce va trebuie si asa si-au ars aia hainele la meciul trecut . mai bine cantam , tipam urlam si nu injuram 😀

  4. Hahaha cred ca stiu cine e asta !! Erau fumigene nu erau torte! Si pentru o geaca arsa intr-un punct ai ajuns si tu un mic Dragomir 🙂

  5. sa-i dam la muie lu mitica!!!!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: