Kaliakra Kavarna – Delta Tulcea 2-1

deltaDuminică, în al doilea meci de verificare din cantonamentul de la Kavarna, tulcenii de la Delta au jucat contra echipei locale în faţa căreia au pierdut cu 1-2 la pauză scorul fiind 2-0 pentru bulgari.  Adversara Deltei din meciul de duminică a pierdut vara trecută barajul de promovare în prima ligă, la lovituri de departajare, iar în acest sezon este doar pe pe locul 9 la sfârşitul turului de campionat.

Pentru Delta Tulcea doar juniorul Alexandru nu a jucat fiind accidentat, Constantin Gache stabilind formula de start în formula Pârvu – Petean, Grigorov, Lucan, S. Constantin – N. Creţu, Furdui, Coconaşu,  Horovei – Şagău, Borza, după pauză fiind introduşi Olteanu, Enache, Postelnicu, Luiz Andre, Macarie, I. Filip, Costea, Müller, V. Creţu, Priescu.

“Nu m-a interesat prea mult rezultatul acestui meci, ci mai mult să văd jucătorii noi cum se integrează în lot. Încă suntem descoperiţi pe unele posturi şi sunt şi jucători care după prima săptămână de cantonament nu m-au convins. Mai avem o săptămână de lucru şi după ce ajungem la Tulcea vom şti exact atât pe cine mizăm pentru retur cât şi ce mai trebuie să aducem” a spus Constantin Gache, antrenorul Deltei Tulcea.
În cursul acestei săptămâni, tulcenii mai au programate două meciuri, miercuri cu Dobrogea Dobrici din liga a doua bulgară şi vineri cu Cernomoreţ Varna din prima ligă.

Advertisements

One Response

  1. Legitimati-l pe Cioaca! Urgent!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: