Delta Tulcea a luat bătaie de la o echipă de Liga a treia

După ce vinerea trecută tulcenii de la Delta au fost egalii unei echipe care încearcă să evite retrogradarea din Liga a treia, Portul Constanţa, ieri, la Slobozia, Delta a jucat cu o echipă tot de Liga a treia angrenată, cu puţine şanse e drept, în lupta pentru promovare, respectiv Unirea Slobozia. Meciul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 60 de minute în care au fost rulaţi toţi jucătorii din lot plus câţiva jucători aflaţi în probe.

Gazdele au deschis scorul în minutul 24 şi până la finalul celor 120 de minute de joc tabela a rămas neschimbată, acest meci fiind cel de-al patrulea consecutiv în care tulcenii nu câştigă.

La Slobozia, Delta a jucat în prima repriză în formula I. Olteanu –  Petean, Grigorov, Lucan, S. Constantin (B. Costea) – N. Creţu, Postelnicu, Coconaşu, Fritea (Macarie) – Borza, Şagău, iar în repriza secundă cu Pârvu (Enache) – I. Filip, Roşca, Abel, B. Costea – V. Creţu (Fl. Alexandru), Lipă, Furdui, Macarie (Müller) – N’Kongue, Grbovic.

Ultimul test al Deltei se va da sâmbătă la Tulcea, pe stadionul Delta, în compania echipei Oţelul II Galaţi, altfel spus cu o săptămână înainte de meciul oficial cu Dinamo II Bucureşti din prima etapă a returului, programat pe 28 februarie la Tulcea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: