Ultimul test înaintea returului Delta Tulcea – Oţelul II Galaţi 1-0 (0-0)

Chiar dacă a lipsit din cantonament, camerunezul N’Kongue iar şi-a făcut datoria
Sâmbătă, tulcenii de la Delta au jucat ultimul meci al campaniei de pregătire contra echipei  Oţelul II Galaţi, din liga a treia, în faţa căreia a câştigat la limită cu 1-0 prin reuşita camerunezului N’Kongue, cel care a lipsit Deltei în meciurile de pregătire ale cantonamentului din Bulgaria.
Prima repriză a arătat puţin fotbal cu două echipe de aceeaşi valoare, mediocră, cu o uşoară dominare a tulcenilor care şi-au creat şi ocaziile de gol ce au mai încălzit asistenţa formată din circa 200 de spectatori prin Petean şi Costea, jucătorii de bandă din echipa tulceană
În partea secundă a meciului, intrarea lui N’Kongue a mai dat o pată de culoare meciului, plictisitor în prima sa parte, iar la cinci minute după pauză cameruzezul a trecut pe lângă gol, reluarea sa cu capul din careu trecând peste poartă.
În minutul 52, tulcenii au adus mingea în careul gălăţenilor iar după un carambol N’Kongue a reluat cu capul în plasa porţii reuşind un gol în stilu-i caracteristic: din jumătate de ocazie a reuşit un gol.
Cu un sfert de oră înainte de final, Şagău a ratat o ocazie imensă de gol singur cu portarul oaspete înainte de a fi schimbat cu juniorul Alexandru.
Oaspeţii ar fi putul egala cu cinci minute de final însă al treilea portar al Deltei, Enache, a fost inspirat în faţa atacanţilor gălăţeni reuşind să respingă în corner.
Delta Tulcea: Olteanu (Pârvu, Enache) – Petean (Filip), Grigorov (Valdes), Roşca (Lucan), Constantin (V. Creţu) – N. Creţu, Coconaşu (Postelnicu), Lipă (Furdui), Costea (Macare) – Borza (N’Kongue), Şagău (Alexandru)
Sâmbătă, tot la Tulcea, Delta va juca primul meci oficial al anului contra echipei Dinamo II Bucureşti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: