Naşii lui Dinamo!

Cu cinci goluri în tur la Bucureşti şi cu patru la Tulcea sâmbătă în prima etapă a returului, Delta Tulcea a făcut în acest sezon instrucţie cu echipa lui Ţălnar. Cu Matache, Blay, Homei, Vranjcovic sau Mendy în echipa de start, jucători cu nume în fotbalul românesc, Dinamo II n-a putut face faţă iureşului tulcenilor care, de la 0-1 în minutul 7 au întors meciul în 70 de minute la un categoric 4-1.

Fără patru jucători de bază opriţi în lotul Farului Constanţa în această iarnă, Nanu, Măţel, Pantelie şi Larie, la care se adaugă Mişilericu, transferat la Gloria Bistriţa şi Coconaşu, plecat de la echipă, antrenorul Gache a găsit pentru acest meci implanturile potrivite: Petean, Gheară, Borza şi Curtuiuş, ultimii doi autori a trei din cele patru goluri ale Deltei.

Victoria de ieri este una dulce-amară din moment ce bugetul clubului tulcean este incert pentru acest an calendaristic în care Primăria Tulcea şi Consiliul Judeţean, asociaţii clubului, trebuie să găsească de la buget sume care să acopere atât datoriile acumulate cât şi pentru plata restanţelor la jucători.

Advertisements

4 Responses

  1. gie

  2. Ce inseamna ca cei 4 jucatori sunt retinuti la Farul Constanta? Imprumutati,transferati sau sunt ai Farului si au fost ceruti inapoi?

  3. Farul ct, ia imprumutat la Delta Tulcea pentru o perioada, iar acum ia chemat inapoi pentru ca au nevoie de ei.

    ti-e dor de matel?

  4. Matel era bun in aparare.era foarte tehnic, lupta pentru orice minge, putin “nebun” dupa riscurile de a fi faultat pe care si le asuma, si facea niste incursiuni pe dreapta,prin care destabiliza orice aparare!
    De fapt nu degeaba l-a luat Farul!
    Dar, e pacat ca nu am putut sa-l pastram la noi, pt ca e de mare viitor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: