Au scăpat punctul printre degete

Echipa bucureşteană a fost foarte aproape de a scoate un punct mare în faţa celei de-a treia clasate în Seria I.

La primul meci disputat pe stadionul Moldova din Roman, Lotus Rocar a fost la un pas de a produce surpriza etapei în faţa echipei lui Constantin Gache. Astfel, dacă prima repriză a fost una destul de anostă, fără prea multe faze de poartă cu excepţia golului marcat de Marius Lucan, cea de-a doua parte a jocului a fost mult mai animată şi mai spectaculoasă. În faţa unui public de doar 50 de spectatori, elevii lui Adrian Matei au atacat furibund 45 de minute, reuşind să ameninţe foarte des poarta lui Olteanu.

Golul egalizator a venit foarte târziu însă, cu doar două minute înainte de finalul jocului, Gheorghe Badea învingându-l în cele din urmă pe portarul tulcenilor. Din păcate însă, o ultimă răbufnire de orgoliu a Deltei a adus golul victoriei favoritei, Paul Anton executând perfect o lovitură liberă de la ceva mai bine de 25 de metri, eforturile lui Măcelaru de a scoate mingea în corner fiind inutile.

Astfel, Lotus Rocar mai bifează o înfrângere în acest retur după eşecul de la Piatra Neamţ din prima etapă, şi pierde astfel teren în faţa principalelor contracandidate la salvarea de la retrogradare.

ZIC RETARDATII ASTIA DE LA LIGA2.RO, EU SA II FUT IN GURA PERSONAL, PENTRU CA MECIUL S-A JUCAT DOAR LA O POARTA… LA POARTA LUCEAFARUL LOTUS BAILE FELIX/STIINTEI BACAU/STIINTA ROCAR ( SAU IN MORTII LOR CE NUME AU)

Advertisements

2 Responses

  1. muie ca DELTA E pe 2 nu pe 3..sa va dau la mueeee

  2. muie alifie :)) ne pisam toti pe ma-sa :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: