Acum cui mai vindeţi?

Tulcea a ajuns iar pe loc promovabil, dar şefii clubului recunosc că n-au cum să ia licenţa pentru Liga I

După victoria, 2-1 cu Ştiinţa Bacău, tulcenii au urcat pe doi în Seria I, poziţie care asigură promovarea. Însă participarea Deltei sezonul viitor în prima divizie e doar o himeră. “Din păcate, nu îndeplinim nici 50 la sută din condiţiile necesare pentru a obţine licenţa. În primul rînd, nu avem resursele financiare necesare pentru a ţine o echipă în Liga I, avînd în vedere că depindem în totalitate de autorităţile locale. Dacă o să terminăm pe loc promovabil, Dumnezeu cu mila! Vom vedea atunci”, a spus Ştefan Stana, vicepreşedintele formaţiei tulcene.

“Încă n-am discutat despre posibilitatea de a depune dosarul de licenţiere. Ultimul termen e 30 martie. Dar e foarte greu să spunem că vom putea obţine licenţa”, a completat preşedintele Petre Marinescu

În 2007 a profitat Ceahlăul

La sfîrşitul ediţiei de campionat 2006 -2007, Delta s-a aflat într-o situaţie similară. Tulcenii au încheiat pe primul loc Seria I, dar nu depuseseră la timp cererea de licenţiere. Atunci Ceahlăul a fost cea care a beneficiat de conjunctura ivită, după ce terminase pe loc retrogradabil în Liga I. Surse autorizate au dezvăluit la acea vreme că pe boss-ul de la Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, “preluarea” locului l-a costat 500.000 de euro!
“Nu o să vindem locul, dar ne vom supune regulamentului!”
Ştefan Stana, vicepreşedinte Delta Tulcea

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: