Delta Tulcea – Concordia Chiajna 0-0 Remiză albă pentru … Ploieşti!

După meciul de sâmbătă, visul unei promovări începe să devină doar o fantezie
Probabil că atunci când întrebat, în urmă cu circa două săptămâni, dacă va depune sau nu documentaţia în vederea licenţierii, preşedintele Petre Marinescu a răspuns că matematica îi spune că mai are încă nevoie de puncte pentru a fi sigur că Delta nu retrogradează, răspunsul dat putea fi catalogat drept unul în doi peri. Documentaţia s-a depus şi parcă nici să facem din acea afirmaţie un subiect deschis până atunci când calculele vor spune că Delta, nu mai are şanse să ajungă, în ultima etapă, pe locul 15 nu se merită. Până una alta echipa e pe locul doi şi are cinci puncte avans faţă de FC Ploieşti, chiar dacă echipa lui Şumudică are un meci mai puţin.
Vine meciul de la Ploieşti cu Petrolul, echipa care a produs o mare surpriză sâmbătă la Piatra Neamţ, apoi deplasări la Botoşani, Sportul, Suceava şi din nou Ploieşti cu CSM, meciuri grele din care tulcenii clar nu vor scoate punctaj maxim şi foate bine pot pierde chiar şi toate jocurile.

Locul doi de acum este mincinos iar visul de a juca din toamnă în Liga lui Mitică începe să devină o fantezie. Iar cel mai bun exemplu poate fi şi meciul de sâmbătă contra echipei Concordia Chiajna, un meci în care s-au pierdut primele două puncte neprogramate din retur.
Din minutul 10 putea fi 1-0 pentru Delta atunci când Borza l-a servit ca la antrenament pe colegul din ofensivă, Costescu, însă mingea a fost trimisă telefonat către portarul oaspeţilor. Acelaşi portar, Niţă, care în minutul 35 a arătat de ce îl ţine rezervă pe titratul Vintilă, plonjonul său la şutul din careu al aceluiaşi Costescu, la capătul unei faze de unu la unu cu portarul, fiind pe cât de spectaculos pe atât de eficace. Cu încă o bună ocazie de gol cu cinci minute înainte de pauză, atacantul adus din etapa a patra a returului a fost campionul ratărilor pentru Delta după care a dispărut din joc şi i-a lăsat locul simpaticului N’Kongue, nici el sâmbătă în formă prea bună.

La şapte minute după reluare, Diniţă, atacantul trecut şi pe la Steaua, putea deschide scorul însă Olteanu a ţinut bine colţul scurt. Intrarea lui Horovei în locul inexistentului Şagău a egalat numeric raportul de forţe de pe teren însă mijlocaşul de creaţie al Deltei n-a mai avut sclipirile din alte jocuri, iar când Borza, pe final de meci, a fost deposedat în careu de un fundaş la marginea careului mic în momentul în care se pregătea să şuteze parcă a spus totul despre impotenţa liniei ofensive lovită parcă şi de un pic (dacă chiar mult) de ghinion. S-a terminat cum a început, 0-0 şi de-acum începe greul, pentru că uşor nu le va mai fi elevilor antrenorului Gache până la final.
Delta Tulcea: Olteanu – Petean, Grigorov, Valdes, V. Creţu – Anton, Coconaşu, N. Creţu, Şagău (55 Horovei) – Borza (85 Curtuiuş), Costescu (70 N’kongue)
Concordia: Niţă – Pătru, Ciolcă, Stativă, Ciobotariu – Dumitru, Bălaşa, Iliescu (88 Davragiu), Nedelcu (52 Ruse) – Ungureanu, Diniţă (A. Creţu).

Advertisements

2 Responses

  1. orice ar fi suntem alături de echipă!!!

    de dovedit am dovedit ceea ce vroiam!!!

    şi fără patron miliardar putem ajunge sus!!!

    Mândru ca sunt tulcean!!!

  2. http://www.youtube.com/watch?v=8KugjVe7eX4&feature=channel_page si inca vre-o 5 clipuri cu faze din meci 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: