Delta Tulcea dă lovitura la Ploieşti

Petrolul juca acasă după două victorii consecutive şi în cazul unei noi victorii ar fi ajutat în lupta pentru promovare pe cealaltă echipă ploieşteană, FC Ploieşti, antrenată din postura de consilier sportiv de Marius Şumudică.

Găzarii au pierdut surprinzător în faţa unei echipe care etapa trecută nu a reuşit să înscrie contra Concordiei Chiajna. Cele două reprize au fost simetrice ca desfăşurare a jocului, dar şi pe tabela de marcaj.

În timp ce oaspeţii au făcut un pressing excelent şi au folosit foarte bine arma contraatacului, Petrolul a atacat şi cu fundaşii, dar nu a reuşit să înscrie, deşi în minutul 89 balonul a lovit bara porţii apărate de Olteanu, după ce Coţan a bătut o lovitură liberă de partea dreaptă.

Oaspeţii au înscris în prima repriză după o lovitură de la colţ, mingea ajungând cu mult noroc la Vişan Creţu care a reuşit deschiderea scorului. Mitanul al doilea a adus penalty-ul obţinut de Daniel Costescu şi transformat cu uşurinţă de Cristian Coconaşu în minutul 65.

Forţat de scor, antrenorul gazdelor, Eusebiu Tudor, i-a trimis în teren pe Laurenţiu Marinescu şi pe Constantin Muţiu, dar jocul s-a decis la mijlocul terenului, acolo unde duelul dintre Stana şi Coconaşu a fost în prim planul partidei. După acest meci, gazdele au pierdut ultima şansă de a se bate la promovare în acest sezon, iar oaspeţii aşteaptă cu interes rezultatul partidei de mâine de la Snagov.

restul pozelor de la meci

Advertisements

2 Responses

  1. Daca ar juca asa in fiecare meci am putea trage sperante la Champions League!!!

    😀

  2. da da cum sa nu=))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: