Petre Marinescu, “Avem nevoie de 7-8 milioane de euro”

Preşedintele Delta Tulcea, a intervenit telefonic la emisiunea Moldova Sport, difuzată de TV Bacău. Petre Marinescu susţine că Delta are nevoie de un investitor care să bage 7-8 milioane de euro pentru ca Delta să poată obţine licenţa şi să joace în prima ligă.

“Din păcate cei care vin în Deltă nu sunt localnici. Am depus dosarul de licenţiere, însă avem probleme la toate capitolele, începând cu infrastructura şi terminând cu personalul. Gloria Buzău a cheltuit 7-8 milioane de euro şi riscă să joace în Liga a III-a”, a declarat Marinescu.

Provocat de preşedintele FCM Bacău, Relu Damian, care i-a sugerat că poate ministrul turismului se va implica, Marinescu a spus că nu se aşteaptă să fie ajutat din această direcţie. “Doamnei Udrea îi place Delta. Îi place şi pescuitul, dar să nu fie apă şi să prindă peştele cu mâna”, a glumit Marinescu, care a continuat spunând că nu aşteaptă ajută de la o femeie pentru că sunt mai zgârcite.

Cât priveşte disputa cu FCM Bacău, preşedintele tulcean consideră că va fi una disputată. “Sunt două echipe în formă, contează foarte mult antrenorii care vor reuşi să-şi aducă jucătorii cu picioarele pe pământ. După un astfel de parcurs, la fotbalişti li se umflă presiunea în vene. Este un meci deschis oricărui rezultat”, a spus Marinescu.

Advertisements

One Response

  1. bluzu daia am si eu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: