Delta Tulcea – FC Snagov 1-1

În meciul disputat sâmbătă la Tulcea, echipă locală Delta a remizat, scor 1-1 cu FC Snagov. Rezultatul final a fost unul mai puţin scontat înainte de începerea jocului, iar punctul obţinut de snagoveni este primul după o serie de 7 înfrângeri consecutive. Meciul a început perfect pentru gazde, iar în min 4 Costescu a deschis scorul după o lovitură de cap din 7 metri. Gazdele au dominat steril, nu şi-au creeat faze de poartă clare, iar în min 70 Rădulescu a detonat bomba: 1-1 în urmă unui şut plasat la colţul lung. Până la sfârşitul meciului oaspeţii s-au apărat cu toată echipa în propria jumătate şi a reuşit astfel să menţină rezultatul.

Antrenorul snagovenilor Mihai Stoica s-a declarat nemulţumit de joc: “A fost un meci urât, noi nu am jucat cu nimic mai bine decât etapele trecute. Este adevărat că pe final am făcut antijoc, aveam nevoie de punct de moral. Nu sunt mulţumit de joc, dar una peste alta este bine că am luat un punct. Nici Delta nu a făcut un joc bun”, a declarat tehnicianul lui FC Snagov.

În urmă acestui rezultat, Delta Tulcea pierde locul 2, pe care i-l cedează lui FC Ploieşti, învingătoare cu 3-0 la masa verde în faţa Progresului, iar FC Snagov ajunge pe locul 14, însă nu îşi face griji pentru menţinerea în al doilea eşalon valoric.

Advertisements

One Response

  1. Delta a ramas pe locul 2 pentru ca are golaveraj +23, iar CSM Ploiesti +20. Mai mult decata atat in meciul direct i-am invins cu 2-0.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: