Cica: Poliţiştii îşi schimbă uniformele, dar năravul ba

Ziarul obiectiv de Tulcea zice in felul urmator:

Se auzea mai demult şi cu schimbarea echipamentului, şi cu trecerea poliţiei cu competenţe locale la… local. În cazul Tulcei, Poliţia municipală ar urma să treacă, cu arme şi bagaje, în subordinea directă a primarului.
Noile uniforme ale Poliţiei Naţionale şi ale Poliţiei Locale au fost prezentate ieri la sediul M.A.I. Conform ministrului Dan Nica, cele două poliţii vor avea uniforme şi însemne diferite pentru a crea o distincţie clară între diversele structuri poliţieneşti. Cetăţenii vor putea face distincţie după culoarea echipa­mentului şi după amplasarea ecusonului şi a gradelor: Poliţia Naţională le are pe braţ, respectiv pe umeri, Poliţia Locală le are, ambele, pe piept. Amuzant comentariul unui tip pe forumul unei tele­viziuni vis-a-vis de subiect: “Ştii cum îi deosebeşti? Când treci pe lângă poliţist arunci pe jos 50 de bani şi dacă se repede să-l ia, atunci e de la Locală, că ăia e mai prost plătiţi”.

Muistii astia de la obiectiv, ne prezinta situatia ca si cand nu ar fi mare branza… haideti sa vedem care este de fapt adevarul:

De anul viitor, poliţiştii subordonaţi edililor vor fi dotaţi cu arme de foc, pe care le vor putea folosi chiar şi fără somaţie.Cu alte cuvinte politia locala este subordonata primarilor, acestia devenind niste mici dumnezei. Baronii locali vor deveni warlorzi pe cale legala. Structurile militare si semi-militarizate trebuie sa fie sub comanda guvernului si controlul parlamentului. Asistam deci la o pervertire a descentralizarii marca Boc si PD-L !
Primarii sunt alesi de comunitate prin vot uninominal (un mic, o bere, un kg. de faina, etc.) si nu fac parte din guvern sau parlament. Primul lucru care l-au facut kosovarii a fost sa alunge politia sarba si sa isi faca propria politie locala transformata acum in armata. Se dau legal structuri paramilitare pe mana unor baroni locali dubiosi care vor folosi pentru protejarea interselor lor locale cum ar fi …autonomia teritoriala. Atunci sa il vad pe Nica cum va reinstaura ordinea statala de drept.Mai mult aici
Legea vine imediat dupa ce aramata are voie sa traga in copii si in femei gravide. Mai mult aici

Advertisements

2 Responses

  1. ce legi fomiste , copii , gravide … “pericole ale societatii” ba ce legi poate da romanu 😐

  2. Par mai comunishti asha!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: