Piedică pentru prima ligă

Rezumatul video!

Cum sclavii de la ceăhlăul sunt deja promovati matematic în Liga I, lupta la vârf în seria I din Liga a II-a se mai dă doar pentru poziţia secundă.
Delta Tulcea şi astra Ploieşti (dinamo III) râvnesc la ultimul loc ce duce pe prima scenă a fotbalului românes, iar după etapa cu numărul 30 echipa prahoveană pare a avea un avans important. Succesul din meciul cu Dinamo II, scor 4-2, coroborat cu eşecul surprinzător al Deltei la Suceava, scor 1-3, a distanţat echipa lui Ion Marin la trei puncte clasament. Şi dacă mai adăugăm faptul că Tulcea va sta în etapa a 32-a şi va merge la Ploieşti în ultima rundă, ne dăm seama că echipa condusă de Constantin Gache este foarte aproape de a rata pentru al treilea an la rând promovarea în Liga I. Iată cum explică Gache eşecul neaşteptat de la Suceava: “A fost un joc în care s-au văzut limitele noastre. La pauză chiar le-am spus jucătorilor că nu-i recunosc iar majoritatea au pus evoluţia slabă pe seama căldurii, dar pentru mine acesta nu este un motiv viabil. Personal, cred că am intrat cam îngâmfaţi pe teren. Cred că ne-a costat faptul că ne-am crezut învingători înainte de juca meciul”.

„Să joace la Polul Nord!”

Azi, la o zi după înfrângerea cu Cetatea, preşedintele celor de la Tulcea, Petre Marinescu era extrem de supărat. “Am încercat să le asigur toate condiţiile jucătorilor pentru a câştiga la Suceava. Au făcut deplasarea de joi, pentru a nu fi obosiţi. Au acuzat căldura? Păi să joace la Polul Nord. Mâine îi voi băga în şedinţă şi e posibil să se lase cu amenzi. Avem tot sprijinul autorităţilor locale pentru a promova, dar se pare că ceva ne împiedică”, a spus Marinescu.

Gache: “Nivelul fotbalului este slab”

Dupa meciul pierdut pe Areni, antrenorul echipei Delta Tulcea a acuzat lejeritatea cu care au abordat elevii sai partida: “A fost un joc in care noi ne-am vazut limitele, in sensul ca nu am jucat ca o echipa care este pe locul 2 in Liga a II-a si care are pretentii de promovare. Golul primit nu a avut darul de a ne trezi, parca eram in vacanta. Acest lucru le reprosez in primul rand jucatorilor mei. Fata de alte meciuri, de data aceasta nu am mai facut un joc asa cum stim noi, mai elaborat. Acum am avut jocul bun pana la 16 metri de poarta, iar mai incolo nu am reusit sa facem nimic. Prin asta si noi am dovedit ca nivelul fotbalului este slab. Asta este mentalitatea romanului nu a fotbalului”.

Advertisements

One Response

  1. nu vreau sa stiu de ce au aia
    scaunele alb-albastru O.O

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: