Afise rupte

Ziarul “Delta” zice : Campanie fara afise îndepartate nu se poate. Fie ca s-au prapadit sub greutatea informatiei, fie ca au fost, partial înlaturate de cei rau – voitori care nu au de-a face niciodata cu politica tulceana, fie ca, din când în când, au reusit sa fie acoperite de alte informatii tratate pe verticala în mesaje scriptice de alta natura…

Pe aceasta cale tin sa rog toti tinerii (in mod special), sa rupa si mai multe afise electorale si sa nu se duca la vot.  Degeaba avem oras frumos daca nu avem locuri de munca. Frumusetea nu tine de foame!

Advertisements

14 Responses

 1. am plecat sa iau flame-thrower-ul

 2. fac laba zilnic

 3. atunci fa laba pe afisele alectorale! :)) in mortii ma.tii de voschet! :))

 4. Degeaba avem un oras relativ frumos daca nu este practic! Circulatia auto extrem de aglomerata, trotuarele neintretinute de zeci de ani, si poti oricand sa-ti rupi picioarele pe ele, piata civica e santier de doi ani, asfaltul in piete e plin de gropi si plin de noroi incat nici nu se poate matura, multe autobuze sunt vai de mama lor,copaci sunt mult mai putini decat ar avea loc,sub coloane e plin de oameni dubiosi,nu avem un Hypermarket adevarat,drumurile judetene sunt distruse,multe strazi nu au canalizare,multe strazi sunt pline de gopi sau pavate cu piatra cubica ca in evul mediu, singura echipa de sport nu e sustinuta de autoritati,de zilele orasului avem concert de manele, nu avem o facultate adevarata,si, suntem izolati de tara pt ca nu avem pod la Braila!
  In rest e super!

 5. @ un Tulcean degeaba ne plangem pe net de problemele orasului daca noi nu facem nimic. Daca te plangi de circulatia auto ca e prea aglomerata , atunci ia-ti o bicicleta si plimba-te cu ea sau mergi pe jos ca orasul nu e asa mare. Daca nu sunt destui copaci , de ce nu-ti iei prietenii si plantezi cate un pom ? Ar trebui sa incercam sa mobilizam macar tinerii din oras si sa plantam copaci , sa strangem gunoaiele de pe strazi , ar trebui sa incepem noi sa facem orasul mai bun ca dupa aceea sa avem pretentia la un oras cat mai curat si civilizat.

 6. E prea fantezist ce zici tu acolo!! Cu mers cu bicicleta pentru evituarea aglomeratiei si poluarii, cu plantare de pomi de catre tineret etc! In Romania n-o sa se faca niciodata chestii asemanatoare pentru ca traim intr-o mare jungla! Are dreptate ce zice cetateanul respectiv acolo!

  Sunt atatea lipsuri si atatea de facut intr-un oras atat de frumos.. incat ar trebui sa se faca ceva!

 7. Pt Dobro: De ce crezi ca nu fac nimic? In primul rand, am un salariu bun si platesc din el multe taxe si impozite, pentru ca din acesti bani, alti oameni platiti(fara sa dea socoteala) sa faca cate ceva. Culmea e ca cesti oameni nu fac mai nimic, iar cand fac ceva, de multe ori o fac rau. La randul meu poate merg mult pe jos, dar tot aglomerat este, poate intretin un spatiu verde undeva, poate fac si altceva si nu vreau sa ma laud. Dar, asfalt in piete nu pot sa torn.

 8. Nu te gandi ce poate face orasul pentru tine , gandeste-te ce poti face tu pentru oras 😛

 9. Ma gandesc ce pot face eu pt oras, si chiar fac cate ceva, dar cand vad ca cei care s-au luptat din rasputeri pentru putere in oras, si mai sunt si platiti gras sa faca ceva, fac mult mai putin decat e nevoie, sau fac lucruri inutile, sau le fac prost, atunci nu pot sa stau pasiv!
  De ex trotuarele din jurul giratoriilor de la Pelican au stat abandonate din august si pana acum o luna! Eu nu puteam sa le asfaltez! Str. Razboieni(foarte circulata) e plina de gropi, strada Elena Doamna s-a plombat din noiembrie si pana acum de doua ori, si e vai de mama ei,etc…

 10. eu stau pe elena doamna
  si in fiecare an este peticita… plina de tevi sparte si gropi
  🙂
  nimeni nu face nimic…

 11. bine ca fiecare are grija de ce se intampla in curtea si fata portii lui.
  restu nu conteaza

 12. pana la urma un Tulcean are prea mare dreptate 😉
  app AlecC knd mai jumulim afise?
  eu am rupt pana aqma pe faleza 🙂

 13. Fratilor eu iubesc Tulcea dar bag pula daca ai ce face in orasul asta mort kinuit de batraneii astia de care nu ai loc cand vrei sa bei o bere la bloc cu muzica tare…Pe aceasta cale tin sa-i fut in gura pe toti babacii care au chemat garda de nenumarate ori…Pai pula mea dupa ce ca facem cheta la bere imi mai iau si 5mil . Da` nu va torn eu intr-o buna zi?! In rest…totul e minunat in micul nostru orasel.

 14. Orasul asta nu o sa se faca bine niciodata. E condamnat la prostie si asta pentru ca an de an in octombrie, cei care ar putea schimba orasul, pleaca la facultati. Unii nu se mai intorc niciodata, e firesc. Altii, daca se intorc, sunt vitei din boi ce erau. Tulcea este capatul de tara unde te dai jos din tren ca sa te urci pe vapor si sa te duci in salbaticie (Delta Dunarii). Este capatul lumii civilizate, desi e un oras plin de oameni cu bun simt si linistiti.
  In rest, un oras adormit … plin de adormiti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: