Marinescu is back

În sfârşit, cei trei asociaţi au decis:
Marinescu, preşedinte al F.C. Delta până la 30  iunie
petre-marinescu11

Petre Marinescu trebuie să prezinte un plan managerial pe patru ani
Juriştii Consiliului Local Tulcea, Consiliului Judeţean şi reprezentantul C.S. Dinamo – Coral au prelungit ieri mandatul preşedinţiei lui Petre Marinescu. Fostul preşedinte al A.S. F.C.Delta Tulcea este nou preşedinte al clubului până după terminarea actualului sezon fotbalistic.
Până atunci, Marinescu trebuie să prezinte celor trei membri fondatori un plan managerial pe următorii patru ani. Asociaţii vor dispune în funcţie de calitatea materialului prezentat.
“Am o misiune extrem de grea. În primul rând, trebuie să întocmesc un document foarte clar, referitor la prestaţia echipei tulcene. În al doilea, conducerea clubului va analiza riguros modul în care antrenorii s-au achitat de sarcini; e drept că echipa noastră îşi va îndeplini obiectivul, anume clasificarea în primele opt locuri, dar nu e suficient. În al treilea, dar, de fapt, primul, este vorba de înfiinţarea şi rezultatele înregistrate de echipele de copii şi juniori”, ne-a declarat aseară Marinescu (foto).
Să vedem, înainte de toate, cum se va clasa Delta Tulcea la sfâr­şitul sezonului fotbalistic 2008 – 2009, apoi mai discutăm.

9 Responses

  1. e pregatit bine de tot, si-a pus pe birou cd-ul cu imnul champions league :))

  2. Am vrea sa stim si noi planul manegerial pe care il va prezenta Presedintele Marinescu, ca sa stim daca mai intra in Delta in liga I sau nu!

  3. Mi-e frica I love Tulcea ca domnul Marinescu nu va avea nici un plan si va pleca pe usa din dos la finalul sezonului. Oricum sezonul asta mie mi se pare compromis , trebuie sa strangem randurile si sa ne axam pe jucatori tineri (ca de transferat jucatori nu cred ca avem forta financiara necesara si cred ca vre-o 3 jucatori de valoare vor parasi clubul in aceasta vara). Cel mai important jucator pentru care merita sa tragem si sa-l tinem la club este Christian N’Kongue, insa il vad la o echipa de mijlocul clasamentului din liga 1 in sezonul viitor datorita evolutiilor sale bune si constante.

  4. Pai, noi suporterii, cum sa strangem randurile, daca actionarii nu o fac?
    Eu as cumpara un fular al Deltei, dedicat lui Christian N’Congue, dar de unde?
    Macar daca s-ar pune pe str. Isaccei, in dreptul stadionului, un panou mare pe care sa scrie ca acolo e drumul spre stadion, ca de panouri electorale sunt bani…

  5. “…Macar daca s-ar pune pe str. Isaccei, in dreptul stadionului, un panou mare pe care sa scrie ca acolo e drumul spre stadion, ca de panouri electorale sunt bani…”
    true…

  6. nu vad rostul.cu totii stim unde e stadionul:))

  7. sa plece marinescu…..rusine….

  8. un banner cu aia de la PD-L . costa 40mil O.O .
    gandeste cate bannere sunt in toata tulcea si cati bani au fost cheltuiti pe asa ceva .

  9. “Eu as cumpara un fular al Deltei, dedicat lui Christian N’Congue, dar de unde?” =))

    frate si eu as cumpara bikinii lu christina aguilera si tot nu am de unde 😦

    =))

Leave a comment