Un articol de citit pe WC

Practic nu e posibil dar am incredere in cititorii mei fideli.

Eşalonul secund s-a transformat într-un tărîm al cîştigurilor dubioase pentru jucători şi conducători: mize pe victorii în deplasare, număr de goluri şi scor exact

Liga secundă din România a devenit un paradis al pariurilor pentru fotbalişti şi conducători. În fiecare serie se ştie că există anumite echipe suspecte, implicate în jocuri murdare, de pe urma cărora, la agenţii din ţară sau din străinătate, cei implicaţi obţin cîştiguri de invidiat.

4 rechini
Patru formaţii ţin hăţurile pe tărîmul pariurilor: Buftea, Snagov, CSM Ploieşti şi Dinamo II. Partidele directe dintre ele au ridicat mari semne de întrebare şi ar fi adus bani frumoşi în buzunarele unor jucători şi şefi de club. Specialitatea casei: victorii în deplasare şi goluri foarte multe marcate. Asta fiindcă şi cotele sînt net mai atractive!

Rezultatele vorbesc de la sine: Dinamo II – CSM Ploieşti 3-4 (et. 13), Buftea – Snagov 4-2 (et. 23, s-ar fi pus 40 de bilete pe pronostic 1 şi număr de goluri la o agenţie din Bucureşti de un fotbalist al gazdelor!), Dinamo II – Snagov 6-1 (et. 25, jucătorii ar fi pariat concomitent la 6 agenţii diferite din Capitală pe număr de goluri marcate!) ori Buftea – CSM Ploieşti 3-5 (et. 28, emisari trimişi să parieze în Serbia!).

Colateral, apar implicate în poveste şi alte formaţii, în funcţie de interesele de moment. Giurgiu, bunăoară, pierde acasă cu CSM Ploieşti, 0-3 (et. 26), iar runda următoare cîştigă cu 2-1 în deplasare la Dinamo II. De fiecare dată, cote atractive pentru pronostic 2!

“Pînă şi antrenorul de la echipa a doua mi-a cerut să iau jucători de acolo, dar ei sînt la retrogradare şi au fost scoşi de la pariuri”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Ei bine dragii mei, aveti grija ca avem meci cu Buftea Football Club etapa aceasta si probabil ne vom lupta la promovare etapa urmatoare cu Football Club Ploiesti frate.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: