Delta Tulcea are licenţă pentru Liga I.

petre-marinescu11Vestea proastă e că Delta nu intră-n cărţi
Cu mandat prelungit (de la 20 mai la 30 iunie a.c.), preşedintele A.S. F.C. Delta Tulcea a oferit ieri reprezentanţilor locali ai mass-mediei informaţii legate de nebu­loasa numită “licenţierea pentru Liga I”.
Din capul locului, Petre Marinescu a precizat că lotul, echipa şi rezultatele au fost pe un palier, iar condiţiile propriu-zise de licenţiere s-au întins pe aproape cinci sute de pagini de conformare, potrivit normelor europene în domeniu. Prima condiţie a fost împlinită, anume clasarea Deltei Tulcea – la finele turului campiona­tului 2008 – 2009 – în primele cinci echipe ale Seriei I; cu eforturi consistente, clubul s-a achitat şi de a doua obligaţie – ca la finele lunii martie 2009 să nu aibă niciun fel de debite.
“La data de 22 mai a.c., am primit răspuns negativ din partea forului îndrituit al Federaţiei Române de Fotbal. În numai zece zile, cu ajutorul profesionist al juristului Gabriel Stelea, am întocmit documentaţia aferentă licenţierii şi iată că, din 3 iunie, avem şi licenţa! Din păcate, însă, am «promovat» pe alţii…”, a zis Marinescu (foto).
Preşedintele grupării tulcene a adăugat că echipa şi-a îndeplinit obiectivul, situarea în primele opt poziţii ale seriei, şi că – până la sfârşitul lunii curente – va elabora un structurat plan de manage­ment, incluzând cu necesitate în document capitole referitoare la fotbalul juvenil şi la infrastruc­tură.

Înzestrat cu Decizia nr. 4/3 iunie a Comisiei de apel pentru acordarea licenţei cluburilor (din cadrul F.R.F. – vezi: scan), Marinescu a adus aminte micro­biş­tilor că la federaţia de specialitate este înregistrată şi S.C. Fotbal Delta Tulcea S.A., numai că se aşteaptă acţionarul providenţial. “Dacă va vroi cineva să investească în echi­pa-fanion a judeţului, pentru sezo­nul fotbalistic viitor se va înscrie so­cietatea comercială. Dacă nu, nu”.
Referitor la lotul actual, preşedintele a spus că valoarea contractelor jucătorilor se situează între “modest şi mediu”, că până la 17 iunie se va proceda la o evaluare detaliată a aportului fiecăruia şi că, tot până atunci, se va şti dacă principalul Gache continuă sau nu. Aducând discuţia despre fotbalul juvenil, Marinescu a spus că antrenorii Penaru, Dăuceanu, Bojlovici, Pârvu şi Rusu vor fi şcolarizaţi… ca la carte, licenţiat B fiind doar Nicolae Evdochim.
La acest capitol, Marinescu a mulţumit tuturor doctorilor tulceni fără de efortul cărora antrenorul Evdochim nu ar fi acum în viaţă.

Advertisements

One Response

  1. Bah ce magarii sunt astia de la federatie!!!!

    Pe sandu si dragomir
    Sa-i vedem la cimitir!!!

    Sandu, mitica si ai lor
    Campioni BLATURILOR!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: