Delta nu are preşedinte, antrenor, jucători

Nu stiu cat de adevarat este articolul, am dat doar un copy/paste.

Marinescu încă nu a primit “nota” pentru proiectul de management *Gache nu prea mai este dispus să aştepte *Lotul se reuneşte pe data de 6 iulie
Ocupanta locului al treilea în trecuta ediţie de campionat, A.S. F.C. Delta Tulcea, nu are în momentul  de faţă nici preşedinte, nici antrenor principal, nici fotbalişti.
Preşedintelui clubului, Petre Marinescu, i-a expirat prelungirea de mandat în ultima zi a lunii iunie. Până atunci au considerat membrii fondatori să-l crediteze, cu condiţia de a elabora până la 30.06 un complex proiect  de management pentru următorii trei ani. Un proiect complex, cuprinzând perspective pentru seniori şi juniori, în principal. Marinescu s-a conformat şi vineri, 19 iunie, s-a înfăţişat cu proiectul şi la registraturile Consiliului Local şi Consiliului Judeţean.  A urmat o tăcere care ar fi durat şi ieri.
Fondatorii spun că Marinescu a trecut examenul managerial
După cele spuse de Constantin Hogea, reprezentantul principalului finanţator (Consiliul Local Tulcea), Municipalitatea şi-a asumat – după o socoteală amănunţită – proiectul lui Marinescu. “Nu ştim acum dacă Executivul va respecta întocmai şi la termen pretenţiile financiare cuprinse în document. Ca şi până acum, se poate ca-n viitor să consemnăm sincope în ceea ce priveşte derularea fondurilor către F.C. Delta Tulcea”. Ca Marinescu să fie mandatat şi pentru următorii trei ani, Hogea afirmă că hotărârea Executivului trebuie să fie şi-n asentimentul Legislativului: “Voi supune proiectul de management dezbaterii şi votului consilierilor municipiului cu prima ocazie. Estimez că următoarea şe­dinţă a Consiliului Local, extraor­dinară, va avea loc în câteva zile”.
Al doilea finanţator, ca importanţă, este Consiliul Judeţean. Preşedintele acestuia, Victor Tarhon, părea ieri să nu prea fi luat în calcul faptul că gruparea tulceană nu are preşedinte. “Aşa este, domnul Petre Marinescu nu mai are mandat de ieri (30 iunie – n.n.). Prin urmare, nu mai are nici drept de semnătură, nu mai poate nicicum angaja clubul. Vom discuta în regim de urgenţă proiectul depus de domnia-sa şi ne vom pronunţa în consecinţă. În definitiv, este vacanţă fotbalistică”.

Reprezentantul celui de-al treilea membru fondator, C.S. Dinamo – Coral Tulcea, ne-a spus că aşteaptă să fie convocat de ceilalţi doi. “Nu este nicio problemă din partea noastră. Domnul Marinescu este agreat”, a fost succint Nicolae Baltag.
Antrenorul Constantin Gache are oferte din mai multe părţi
Celui care a antrenat Delta Tulcea în sezonul 2008 – 2009, lui Constantin Gache, i-a expirat contractul cu clubul la finele lunii trecute. “Încă nu am primit niciun fel de propunere pentru campionatul următor. Tot ce vă pot spune e că am oferte şi că nu prea mai sunt dispus să aştept”, sună scurta sa declaraţie.
Între timp, jucătorii îşi consumă ultimele zile de vacanţă. Se spune că unii sunt ofertaţi de echipe de Liga I, că alţii îşi caută cluburi tot din Liga a II-a… şi tot aşa.
Luni, 6 iulie, fotbaliştii Deltei sunt chemaţi la Tulcea. Să vedem de către cine.

Advertisements

3 Responses

  1. a lu’ nimeni

  2. Imi este frica sa nu cumva sa retragem echipa din campionat si sa retrogradam in liga a III-ea , si un an sa stam pe dinafara , ceva de genul cum s-a intamplat cu Forex Brasov , Prefab Modelu si Progresul , si asa sunt 19 echipe care ar trebui dupa criteriul geografic sa fie la noi in serie. Dar sunt doar zvonuri , poate fi o dezinformare , o metoda celebra a presei de a isi vinde “hartia igienica” .

  3. Nu se va intampla asta cu Delta Tulcea! Deoarece e singura echipa reprezentativa din oras! Deci toti banii investiti in sport ar trebui sa ajunga in conturile ei!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: