Mitică, la puşcărie in mortii ma-tii odata!

Dragomir e groparul fotbalului românesc. Tot el a bătut şi cuiele în coşciug. Aţi mai văzut preşedinte de Ligă trimis în judecată pentru luare de mită? El e omul!
A făcut puşcărie pentru că se lăfăia în lux, printre kilograme de aur, în timp ce românii stăteau la coadă pentru o bucată de pâine. A fost acuzat de muncitorii de la Steagul Roşu, în 1981, că strângea bani negri pentru blaturi şi pentru cumpărarea arbitrilor.
A protejat Cooperativa, fiind nevoie de un moment de luciditate al unui patron de club, Sechelariu, ca să se ajungă la un moment zero. Dragomir n-a fost în stare niciodată să pună piciorul în prag şi să zică „Stop blaturilor!”, pentru că el asta a făcut toată viaţa: a jignit, a şmecherit, a blătuit.
Sub „domnia” sa au fost iertaţi fotbalişti dopaţi! Comisiile au judecat cu măsuri diferite, în funcţie de interese şi de influenţe! Am ajuns de râsul lumii din cauza valizelor!
Marea lui „calitate” este că are obrazul gros. E contestat de fanii de pe toate stadioanele din România, „Mitică la puşcărie” devenind laitmotivul tuturor galeriilor.
Ăsta e portretul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal din România.

Articol:Florin Caramavrov

Advertisements

3 Responses

  1. si ce se face in privinta asta? a…da…fix pula.
    cat timp mitica va ramane bo$$ la liga,se vor face blaturi,manarii,abuzuri,vor fi date legi ampulea,suporterii vor continua sa strige pe stadioane “mitica la puscarie” si totul va fi exact la fel.multumim oamenilor de bine din fotbalul romanesc.multa muie!

  2. ba kid, a promis ca in 4 ani pleaca :)) dar cica mai are niste treaba 4 ani, sa vada ce ii mai duce capul pe suporteri…:)))

    sau poate e ca copos… pleaca de cand a venit :))

  3. plm … s-a anuntat la stiri k pan’ la urma … gata isi i-a talpasita …. bun asa … oricum . muie mitica 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: