Reveniri pe banda rulantă la Delta Tulcea!

După ce sezonul trecut au fost implicaţi în lupta pentru promovarea în Liga I, dar au terminat sezonul de abia pe locul 3, tulcenii au reluat pregătirile pentru noul sezon cu un cantonament la Conca Verde, loc tradiţional pentru gruparea de pe Dunăre.

Început pe 13, cantonamentul va dura până pe 24 iulie şi deja a cuprins un amical disputat azi cu Sportul Studenţesc şi pierdut la scor (0-4). Sub conducerea aceleiaşi echipe tehnice, Gache principal şi Rusu secund, formaţia tulceană a suferit o serie de modificări la nivel de lot. Astfel, se pare că dintre jucătorii împrumutaţi de la Gloria Bistriţa, Fl. Alexandru şi Curtuiuş nu vor mai reveni. Dacă lui Furdui i-a fost prelungit împrumutul cu încă un sezon, în privinţa lui Paul Anton sunt speranţe mari că se va întâmpla acelaşi lucru. În schimb, au plecat cei doi stranieri ai echipei, ambii fiind transferaţi în Liga I: N’Kongue la Oţelul şi Valdez la Astra.

O veste bună pentru echipa tulceană o constituie revenirea lui Coconaşu, care, fiind la final de contract, a fost la un pas de a semna cu FCM Bacău şi apoi Săgeata Stejaru. Surse din cadrul clubului susţin că sunt şanse foarte mari ca talentatul închizător să ajungă la o nouă înţelegere cu Delta.

Alte noutăţi le reprezintă prezenţele lui Pantelie şi Mişelăricu în cantonament, ambii jucând în turul sezonului trecut pentru tulceni. Dacă pentru primul au fost demarate discuţii pentru un împrumut de la Farul, cel de-al doilea a venit gratis fiind jucător liber de contract după ce şi-a reziliat în urmă cu câteva luni înţelegerea cu Gloria Bistriţa. La capitolul juniori, pe lângă Judeanu au mai fost promovaţi trei tinere speranţe: atacantul Florin Niţor (născut în 1991), mijlocaşul central Aurelian Algiu şi fundaşul central Iulian Bratu (ambii născuţi în 1992)

Advertisements

4 Responses

  1. frumoasa deplasare :d

  2. Cica Steaua II isi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul Steaua din Ghencea. Deci avem deplasare in Ghencea pe un stadion de UCL :)). http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-2/manjii-vor-juca-pe-ghencea-4673591

  3. =)))))))))) Dobro

  4. Pai ce e cu Dobro !? A postat o informatie interesanta si la subiect! Nu va mai dati interesanti nemotivat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: