Care Delta Tulcea?

Cu toate că ştiau că S.C. F.C. Delta Tulcea s-a înscris în viitorul campionat, finanţatorii s-au trezit abia acum câteva zile * Care e structura executivă a S.C. F.C. Delta Tulcea?
Ca să ştie tot microbistul tulcean: la data de 22 iunie a.c., Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat ca-n sezonul 2009 – 2010 să participe S.C. F.C. Delta Delta Tulcea S.A. Din 2006, de când a promovat în eşalonul secund, A.S. F.C. Delta Tulcea ne-a reprezentat. O asociaţie, nu o societate comercială.
F.R.F. interzisese cesionarea dreptului de participare în competiţii Comitetul Executiv al F.R.F. a luat, în prima zi a verii acesteia, o importantă decizie: “Începând cu anul competiţional 2009/2010 se interzice cesionarea dreptului de participare în competiţii, precum şi orice alt mecanism juridic (comasare prin fuziune sau absorbţie, divizare etc.) care are ca efect transferul dreptului de participare în competiţii şi al dreptului de transfer asupra jucătorilor”. În schimb, R.O.A.F./2008 permite cesionarea.
A.S. a devenit acţionar mititel al S.C. Consilierii municipali au aprobat deunăzi în unanimitate aportul A.S. la capitalul S.C., aport exprimat printr-o acţiune nominativă având valoare nominală de 100 de RON. E mult, e puţin? E suficient, valoric vorbind.
Meregiu, preşedintele societăţii: “Finanţatorii vor decide luni!”
Preşedinte numit al societăţii, Haralambie Meregiu nu are multe de spus. S.C. F.C. Delta Tulcea S.A. nu a avut activitate până în prezent, nu a avut portofoliu. “Abia luni (astăzi – n.n.) vor hotărî finanţatorii – Consiliul Local Tulcea şi Consiliul Judeţean – care este va fi conducerea executivă. A.S. F.C. Delta Tulcea va rămâne pentru un an cu centrul de copii şi juniori, afiliat la F.R.F.”, a declarat Meregiu.

Aleşii municipali şi cei judeţeni au fost nepăsători
Cu chiu, cu vai, membrii fondatori au analizat proiectul de management depus de Petre Marinescu şi i-au acordat acestuia un credit de preşedinte pentru încă trei ani. Asta
s-a întâmplat după ce S.C. fusese acceptată pentru campionatul care începe în 15 august.
A fost sau e bătaie de joc? Juriştii celor două instituţii sunt cu totul nevinovaţi într-ale sportului?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: