Şi poliţiştii tulceni ies în stradă

Le-a ajuns cuţitul la os (macar de-ar fi fost pe bune) ! Cam aşa s-ar traduce decizia sindicatului naţional al poliţiştilor şi perso­nalului contractual de a desfăşura, în perioada 17-21 august, o serie de proteste în toată ţara.
În teritoriu, poliţiştii vor picheta Prefectura şi sediul inspectoratului judeţean de miliţie, vor purta uniformă şi pancarte. Reven­dicărilor lor sunt legate de refuzul Guvernului de a aloca fondurile care au lipsit iniţial din bugetul M.A.I. aprobat pentru 2009, un buget calibrat pentru 10 luni. Fondurile care lipsesc afectează acum toate drepturile care se cuvin legal poliţiştilor, dar şi logistica necesară desfăşurării misiunilor şi a servi­ciilor poliţieneşti pentru populaţie.
Liderul biroului teritorial Tulcea al S.N.P.P.C. (sindicat cu 417 membri), agent Ion Dănilă Prepeleac, ne declara, referitor la această acţiune de protest, că opinia publică trebuie să ştie că poliţistul este în slujba societăţii, dar nu scalvul ei. De altfel, şi poliţiştii tulceni sunt total nemulţumiţi de tăierea cu 45% din sporuri, ceea ce se resimte serios la buzunar. În asemenea situaţie – spunea liderul de sindicat Dănilă – şi noi, poliţiştii ne putem preface că muncim. O să văd unul care smulge geanta unei femei şi o să întorc capul – spunea Dănilă.
Mai multe despre intenţia de protest a poliţiştilor va spune liderul sindicatului poliţiştilor tulceni într-o conferinţă de presă

Sa nu uitati sa aruncati cu rosii, oua si ce mai aveti la’ndemana, ei sunt platiti totusi din banii nostrii! cum adica sa inchida ochii cand au ei chef judecand dupa aţa dintre urechi? Nu fiti nepasatori tolerand asemenea comportament!

Si nici n-am deschis subiectul abuzuri…

Advertisements

4 Responses

  1. al naibii corupti

  2. Daca politistii ar iesi in strada sa preintampine, nu sa constate, nu ar mai conduce fiecare dupa placul lui si am avea mai putini morti si handicapati din accidentele de circulatie!
    Am ramas stupefiat cand am auzit acum cateva zile ce masuri s-au luat pe autostrada soarelui , inainte de weekand pt protectia participantilor la trafic!!! – sau pregatit pe traseu ambulante si echipaje de descarcerare, in loc de radare si patrule care sa tempereze vitezomanii!!!

  3. In sfarsit politisti pe strada. Da pana acuma ce faceau stateau ascunsi dupa colt sati ia permisu? Sa le dam o marire, mey, ca mari oameni mai sunt si ei.

  4. !!! A. C. A. B. !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: