Haralambie Meregiu, noul preşedinte la Delta

După un sezon în care Delta Tulcea a ratat promovarea ca şi în 2007, Adunarea Generală a clubului a hotărât în luna iulie ca drepturile de participare în Liga a doua ale A.S. FC Delta Tulcea să fie cesionate unei societăţi comerciale, SC FC Delta Tulcea SA la care acţionarii majoritari sunt, ca şi la asociaţia sportivă, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean din Tulcea.
De cesionarea acestor drepturi a fost delegat să se ocupe preşedintele A.J.F. Tulcea, Haralambie Meregiu, numit încă din vara anului trecut şi preşedintele C.A. la societatea comercială sportivă fără activitate de la înfiinţare şi până acum.


„Este adevărat că drepturile de participare în Liga a II-a au fost cesionate de club către societatea comercială şi este adevărat că din data de 4 august sunt şi preşedintele C.A. şi directorul general al societăţii prin hotărârea luată de Adunarea Generală.”
a declarat Meregiu care nu va renunţa la preşedinţia AJF Tulcea ci doar se va retrage din corpul observatorilor.
Surse care au vrut să îşi păstreze anonimatul spun că fostului preşedinte de club de la Delta Tulcea, Petre Marinescu, i s-a propus o functie administrativă în cadrul societăţii comerciale, însă propunerea a fost declinată pe moment de acesta care a cerut un răgaz până luni.
Aceleaşi surse mai spun că bugetul cu care ar începe campionatul Delta Tulcea este incert şi că o parte din jucători îşi caută deja alte angajamente, niciunul dintre aceştia nefiind în acest moment sub contract cu noua societate cesionară.

Advertisements

6 Responses

 1. sa ne cumpere goarne si trompete :X:X :)):))

 2. Si sepci cu Delta Tulcea !! Yupiiiiiiii !! Mai mult imi convenea Marinescu, desi nu cunosc prea multe despre individul acesta! Dar pare ca va fi mai usor de manevrat in mainile papusarilor care conduc!

  Cine cunoaste stie! Liga I e departe!

 3. Avem in Tulcea un om cu superperformante recunoscute, presedintele fostei echipe (de volei , e adevarat) Deltacons Tulcea.
  De ce nu se apeleaza la el?

 4. nu va e rusine mah sa copiati articole scrise de altii ? pune si tu bah santierul naval tulcea o virgula, un punct ceva sau macar citeaza sursele. sau tu nu stii sa scrii, da, am inteles…
  cat despre comentariul lui Iuli … no comment. Marinescu ala a devalizat clubul de fotbal. Nu m-ar fi deranjat daca nu erau si banii mei acolo ca-s si eu tulcean si panarama asta de om si-a batut joc si de banii mei pe care i-a bagat cu nerusinare in buzunarele lui de grec imputit

 5. coaie… sincer mi.e lene sa mai pun si sursa. si de multe ori am pus. petru tincota… bla bla ziarul obiectiv…. nu s.a semnat nimeni cu articolele altcuiva… stai linistit!

 6. uite chiar acum voi face un copy/paste ordinar…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: