Liga 2 începe sâmbătă! Liga 3 s-a amânat!

Niste muisti!

FRF a decis azi să amâne startul Ligii a III-a, din cauza haosului provocat de mai multe grupări care au renunţat la participare în acest eşalon. Din sursele noastre am aflat că de câteva momente FRF a decis să amâne cu o săptămână startul campionatului, după ce în prealabil, în tentativa disperată de a completa seriile, s-a recurs la cooptarea eşuată de a înscrie în Liga a III-a echipele care au pierdut barajul de promovare în eşalonul trei.

Altfel, reprezentanţii Ligii a II-a, care au fost prezenţi la Casa Fotbalului pentru legitimări au fost trimişi acasă şi reprogramaţi pentru ziua de mâine.

În scurt timp, la Budapesta, va începe şi şedinţa Biroului federal, care va avea ca singur punct pe ordinea de zi stabilirea echipelor din cele două serii şi oportunitatea de a se amâna şi acest eşalon.

Într-un scurt comunicat publicat pe site-ul FRF s-a făcut anunţul oficial privind amânarea primei etape din Liga a 3-a cu o săptămână. De asemenea, FRF a anunţat că Liga a 2-a va debuta aşa cum s-a stabilit inţial, sâmbătă, 15 august, de la ora 11. În comunicat nu se precizeză ce echipe se vor alinia la startul noii ediţii de campionat.

Advertisements

3 Responses

  1. Pt aceasta situatie din fotbalul romanesc sa-i multumim personal si doamnei ministru al tineretului si sportului, monica ritzi, careia i-am trimis personal doua mailuri in care am solicitat sustinerea cluburilor de fotbal pt dezvoltarea infrastructurii, si mi-a raspuns ca nu e treaba ministerului ci a FRF!

  2. […] Deva Gaz Metan CFR Craiova – U Cluj FC Baia Mare – UTA Arad Bihor Oradea – Jiul Petroşani Liga 2 începe sâmbătă! Liga 3 s-a amânat! CS Otopeni cred ca va lua locul formatiei Gloria Buzau (pentru ca s-a desfiintat) in seria I si […]

  3. forum.computergames…. ince prost linkul, si forumul pe care o arzi…
    iar pe noi ne intereseaza doar seria I din care facem parte.

    succes in continuare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: