Tulcea în sărbătoare!

Doar 800 de spectatori au asistat la meciul de fotbal dintre Delta Tulcea şi Dunărea Galaţi din prima etapă a acestui sezon poate şi pentru că oraşul de la gurile Deltei Dunării a fost în sărbătoare faleza municipiului fiind luată cu asalt de peste 5000 de tulceni care au asistat la manifestaţiile prilejuite de Ziua Marinei.

Delta Tulcea, în noua formula organizatorică, societate comercială, după ce a fost din anul 2005 asociaţie sportivă, se confruntă în acest debut de campionat cu probleme de lot având cel mai „subţire” , numeric vorbind, lot din toată seria, doar trei jucători din tot lotul nefiind trecuţi pe foaia de arbitraj.
„Eu sunt mulţumit de lot chiar daca suntem puţini numeric şi singura mea preocupare privind întărirea lui este legată de aducerea unui junior săptămâna care vine. Dacă vom reuşi acest lucru, mergem mai departe în această formulă de care eu, în actualele condiţii de criză, sunt mulţumit” a declarat după meci Constatin Gache.
Delta Tulcea a câştigat în prima etapă a sezonului cu 3-0 meciul cu Dunărea Galaţi, prin reuşitele lui Pantelie (min. 31 şi 66) şi Costescu (min. 41) la capătul unui meci în care rezultatul reflectă în mare măsură ce s-a jucat pe teren.
Delta Tulcea: Olteanu – Judeanu, Grigorov (cpt) (min. 76 Macare), Larie, L. Ştefan – V. Creţu, COCONAŞU, Lucan, N. Creţu (min. 70 Mişărericu) – PANTELIE (min. 85 Borza), Costescu.

Antrenor: Constantin Gache
Dunărea Galaţi: Mindileac – Ceistescu, Velescu, Agache, D. Popescu (min. 72 Bică) – Ioviţă (min. 87 State), Jecu (min. 62 A. Popescu), Cioinac – Cârjan, Enache.

Antrenor: Stelică Bordeianu

Tulcea în sărbătoare!

Advertisements

4 Responses

  1. poze din peluza de la meci sunt?

  2. unde te grabesti? :)) abia am ajuns la munca…

  3. da mult m-ai muncesti

  4. sunt poze din peluza ….

    care face cinste le are… :))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: