Delta Tulcea – Tricolorul Breaza 0-1 (0-0)

Meciul dintre Delta Tulcea şi Tricolorul Breaza, prin rezultatul înregistrat la final, face parte din categoria celor care aduc profituri caselor de pariuri. Cine ar fi crezut că Tricolorul poate lua toate cele trei puncte la Tulcea? Poate nici jucătorii din Breaza…
Spectatorilor veniţi la meci le-a fost greu să înţeleagă ce caută în primul “11” V. Cozma, un junior adus de la Lotus Băile Felix. Lui, juniorului, i-a fost la fel greu, iar dacă flancul stâng a plecat din primul minut cu handicap în faţa adversarilor, eliminarea lui V. Creţu din minutul 35 pentru un fault prostesc la mijlocul terenului a însemnat deschi­derea unui bulevard pentru oaspeţi pe partea tribunei în prima repriză şi pe partea băncilor de rezervă după pauză. Aşa a picat de altfel şi golul, în min. 69, atunci când Apostol s-a distrat cu juniorul Deltei apoi a centrat în careu la nou intratul Puie, pentru care fundaşii centrali ai Deltei încă nu negociaseră cine să îi facă marcaj, iar “asul” din mâneca antrenorului Stăncioiu a dat lovitura de graţie cu un voleu din mijlocul careului.
Lucan a ratat două minute mai târziu egalarea dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri, asta pentru că de pe teren a lipsit L. Ştefan, iar Borza a forţat un penalty cu cinci minute înainte de final însă arbitrul întâlnirii a vrut să fie parcă prea imparţial.

Advertisements

One Response

  1. Chiar ca…aiurea rau 😦 …. Tricoloru Breaza 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: