DUNĂREA GIURGIU – DELTA TULCEA 1-0 (0-0)

Disputată în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori, întâlnirea a fost una echilibrată, principala grijă a celor două combatante fiind aceea de a nu primi gol. În minutul 2, Petean putea deschide scorul după ce a scăpat singur cu Dragne, pe partea dreaptă, însă s-a precipitat la finalizare.

După alte două minute a venit rândul gazdelor să replice tăios, în urma unei faze fixe mingea fiind deviată de un fundaş al Deltei în bară.

Acelaşi Petean ameninţă poarta lui Dragne în minutul 20, primul mitan încheindu-se cu şuturile lui Ciocârlan şi Iordache (minutele 37 şi 39) fără rezultat pe tabela de marcaj.
A doua repiză confirmă teama celor două formaţii, ocaziile fiind foarte rare din moment ce atât Marin Barbu cât şi Constantin Gache au preferat sistemul cu libero.

După o ratare importantă a dobrogenilor şi o acţiune frumoasă a Dunării finalizată cu şut la poartă (Georgian Marcu, minutul 70).
Augustin Ivaşcă a adus cele trei puncte Dunării după un şut puternic din interiorul careului (minutul 86) care l-a lăsat fără reacţie pe Olteanu. Mijlocaşul Dunării a marcat la aproximativ un sfert de oră după ce a fost aruncat în luptă.

Constantin Gache l-a felicitat pe omologul (şi prietenul său) de pe banca giurgiuvenilor, Marin Barbu, la un an distanţa după ce tehnicianul Dunării îl felicita pe Gache după victoria obţinută de acesta pe terenul Dunării.

Dacă antrenorul dobrogenilor şi-a criticat elevii pentru că nu au îndrăznit să atace mai mult, Marin Barbu a lăudat dăruirea băieţilor săi sperând într-o comportare bună şi în etapa viitoare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: