Gache: “Zece echipe se bat la promovare”

Constantin Gache, antrenorul Deltei Tulcea, s-a declarat mulţumit de victoria obţinută duminică pe terenul liderului seriei I. Tehnnicianul îşi păstrează echilibrul şi spune că promovarea va fi o afacere între nu mai puţin 10 echipe.
“Nu sunt de acord cu cei care spun că Brăneşti-ul nu va reuşi să se menţină în top. Eu cred că e o echipă bună, însă în seria noastră există un pluton de vreo 10 echipe care se pot bate la promovare fără probleme”, a spus Gache.

Inspiraţia l-a ajutat pe Gache în meciul cu Victoria, utilizarea ca rezervă a golgheterului Pantelie fiind decisivă. Tehnicianul consideră că a fost doar o coincidenţă că atacantul, introdus în teren în minutul 65, a marcat golul victoriei.

“Asta am şi sperat. D-asta l-am şi păstrat puţin mai proaspăt pentru final ca să reuşesc. Dar e o coincidenţă, câteodată iese, câteodată nu. Jucăm fiecare meci la victorie. Câteodată reuşim, cum a fost astăzi, altădată, cum a fost la Giurgiu unde am vrut să câştig şi am pierdut în ultimele minute. De data asta s-a întors roata, dar acesta este fotbalul”, a mai spus antrenorul Deltei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: