Victoria Branesti – Delta Tulcea si Pantelie

Derby-ul ligii secunde s-a încheiat cu victoria Deltei Tulcea, prima echipă care reuşeşte să îngenunchieze, în acest sezon, echipa lui Ilie Stan, liderul la zi din seria I.  Constantin Gache a gândit perfect jocul echipei sale şi a câştigat datorită armei sale letale, Pantelie, păstrată pe banca de rezerve mai bine de o oră. Atacantul a ajuns de două ori faţă în faţă cu Bordeanu, ratând prima situaţie, dar la a doua (’90) nu a mai iertat.

Prima repriză a fost săracă din toate punctele de vedere, ocaziile de gol putând fi numărate pe degetele de la o mână. Tulcenii puteau deschide scorul în minutul 20, dar nimeni nu a urmărit o minge, centrată de pe stânga, ce îl depăşise pe Bordeanu. Gazdele au dat târziu replica, spre finalul primelor 45 de minute, prin Bar şi Oprea.

După reluare, în primele minute, tot Delta a fost mai periculoasă. Horovei a şutat din interiorul careului, la colţul lung, însă bara l-a salvat pe Bordeanu. Gazdele ies imediat la atac şi Coman trimite din câţiva metri cu capul peste transversală. Jocul se animă în ultimele 20 de minute. Pantelie, scapă din marcaj, dar e suficient de inspirat şi şutul să nu face decât să îl remarce pe goalkeeperul ilfovean. Victoria forţează în ofensivă şi îşi creează câteva oportunităţi de a înscrie. Spaţiile lăsate în defensivă sunt speculate de Pantelie în ultimul minut. Atacantul a rămas din nou singur cu Bordeanu şi nu l-a mai iertat. Partida se putea încheia cu o remiză echitabilă, însă Olteanu are în prelungiri o intervenţie de mare portar şi scoate mingea de lângă bară.

Si golul lu’ Panti:

Advertisements

6 Responses

  1. Doar delta! :X:X:X Trebuia sa daramam si gardu ala :))

  2. Deplasare super reusita! Cantat tot meciul! Pentru cei ce n-au fost! Nu stiti ce-ati pierdut! 😉

  3. sunt sigur.

  4. frumos tare:)

  5. rats ON COCAINE! Dar ce comentezi pe-aici !?

  6. am spus ca sunt sigur ca a fost misto , care-i prob ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: