Greu şi folositor

Delta Tulcea – Petrolul Ploieşti 1-0 (1-0) 8 Nanu s-a aniversat prin gol!
După un meci dificil, sorţii au zâmbit gazdelor. Pe un teren greu, în faţa unui adversar bine aşezat, tulcenii au avut de muncit. După mai bine de jumătate de oră de joc, Larie primeşte mingea în careu, intenţionează să preia, dar este cosit ca la manual, “centralul” Robert Dumitru arată punctul cu var. Chiar de ziua sa (născut la 17 octombrie 1981), Emil Nanu a transformat cu emoţii (foto), trimiţând printre picioarele portarului. La mulţi ani şi la multe goluri, Emil!

În rest, joc greoi, cu tentative de construcţie, îndeosebi de-a latul terenului. La situaţii de poartă, raportul e sărăcuţ şi favorabil Deltei: 2-1. Petrolul a jucat un 4-2-3-1 prin care s-a vrut cât mai aproape de poarta apărată de Olteanu, însă gazdele au arătat tendinţa colectivă spre forma dorită de antrenori.
Delta joacă etapa viitoare cu antepenultima clasată, F.C. Snagov, prilej cu care vom verifica dacă sunt scurgeri de determinare cu echipele codaşe.
Delta Tulcea: Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, L. Ştefan (‘ 58, N. Creţu) – V. Creţu, Larie, Pătraşcu, Horovei – Nanu (‘ 51, Pantelie) şi Costescu (‘ 85, C. Mărginean); antrenor principal – Constantin Gache.

Multumiri Petru Tincoca

Advertisements

3 Responses

  1. Mi-a placut cum a sunat aia : “scurgeri de determinare”:)

  2. cioaca ne-o suge

  3. vor sa va sustina doar jandarmii 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: