FC Snagov – Delta Tulcea

Gazdele se puteau trezi încă din start cu dezavantaj pe tabelă. Costescu scapă singur cu portarul (‘5), încearcă lobul de la marginea careului, dar Curileac se prinde de intenție și, rămas pe picioare, reține în doi timpi. Posesia revine Snagovului și prima ocazie importantă la poarta adversă este irosită de Zeciu, care trimite cu capul puțin pe lângă după o centrare din corner.

Ilfovenii au reușit deschiderea scorului după un duel peste limită în careul tulcenilor. Zeciu este faultat de Costescu și Gigel Ene înscrie cu emoții din penalty. Descătușați după marcarea golului, snagovenii au fost readuși cu piciorele pe pământ cu două minute înainte de pauză, atunci când Horovei rămas singur cu Curileac trimite plasat pe lângă acesta și restabilește egalitatea.

Începutul celei de-a doua părți se repetă cu cel din prima și, de această dată, fotbaliștii antrenați de Țermure reușesc golul mai rapid. Mingea trimisă, înalt, la bătaie este ratată de fundașii Deltei și Petrescu trimite din voleu direct în vinclu, fără nicio șansă pentru Olteanu. Gache revigorează echipa prin două schimbări și egalează la doi după o fază prelungită de atac la poarta lui Curileac. Portarul este învins de Costescu, din șase metri, după alte două intervenții consecutive la șuturile din careu ale tulcenilor.

FC Snagov s-a aruncat în atac și au ratat de puțin desprinderea prin Petrea. Șutul acestuia de la 20 de metri a trecut puțin pe lângă poartă. Nici Delta nu s-a lăsat mai prejos și Pantelie putea marca pe contraatac de două ori, însă șuturile acestuia au trecut milimetricpe lângă buturi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: