Patru jucători de la Delta nu vor putea evolua în meciul cu FC Farul

Patru jucători nu vor avea drept de joc pentru partida de duminică, cu FC Farul, fiind împrumutaţi de la formaţia de pe litoral. Astfel, Florin Pătraşcu, Emil Nanu, (foto) Cristian Pantelie şi Ionuţ Larie vor privi jocul din tribună, avînd stipulat în contract faptul că nu pot evolua împotriva grupării contănţene.

“Trebuie să recunosc, pentru noi este un mare avantaj. Delta este o echipă bună, pregătită de un antrenor constănţean, dar sper ca duminică să câştigăm şi să-i depăşim pe tulceni în clasament”, a spus Şumudică.

“Vor lipsi patru jucători importanţi, dar nu disperăm. De ce nu am putea obţine un rezultat favorabil chiar şi fără ei?”, a declarat antrenorul Deltei, Constantin Gache.

In schimb lotul Farului pentru meciul de duminică va fi complet. Accidentat la Galaţi, Vasilică Cristocea a efectuat un control medical care a infirmat diagnosticul iniţial de ruptură musculară. Mijlocaşul în vârstă de 29 de ani a suferit o contractură şi se va pregăti separat în următoarele zile, însă are şanse să fie recuperat până la ora disputei cu Delta. În plus, Dejan Rusmir a reuşit să obţină viza medicală, după ce a efectuat săptămâna trecută un control hepatic suplimentar şi va avea drept de joc pentru disputa cu tulcenii.

Advertisements

2 Responses

  1. Patrascu,Nanu,Pantelie si Larie cu noi in peluza!

  2. sper ca domnul Gache sa nu sufere de complexul farului pe care nu l-a invins niciodata, si sa faca acum un rezultat bun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: