FC Delta Tulcea – FC Bot’şani

Sâmbătă, de la ora 11.00, tulcenii vor da piept pe teren propriu cu botoşănenii, în partidă contând pentru etapa a XIV-a a ediţiei 2009 – 2010 a Ligii a II-a. Cu un moral suficient alimentat de două egaluri succesive, dar mai ales după al doilea, realizat pe terenul celor de la Farul Constanţa, cei de la Delta vor să bifeze încă o victorie şi să se plaseze din nou lângă locul care le dă speranţa promovării.
Potrivit celor declarate de antrenorul secund al gazdelor, Cristea Rusu, gazdele ar începe în formula: Olteanu – Peteleu, Mişelăricu, Grigorov, L. Ştefan/V. Creţu – Borza/Petean, Macare, N. Creţu, Horovei – Pantelie şi Nanu. Rezerve: Pârvu, Judeanu, Pătraşcu, Mărginean şi Costescu. Dacă lotul tulcean nu include suspendaţi, accidentaţi sunt Lucan şi Coconaşu, cărora li s-a adăugat Larie, dar în recuperarea căruia se speră până la ora începerii meciului. “În ciuda diferenţei de puncte şi a departajării în clasament, nu este deloc o partidă uşoară. Noi tratăm toate întâlnirile cu acelaşi respect faţă de vizitatori, dar în primul rând faţă de noi!”, ne-a declarat Rusu.
După cele treisprezece etape, formaţiile se situează astfel în clasament:

3. Delta Tulcea 13 7 3 3 15-7 24 (+6)

10.F.C. Botoşani 13 5 2 6 13-15 17 (-4).
Partida va fi arbitrată de o brigadă formată din “centralul” Iuliu Marius Bocăneală (Galaţi), ajutat la linii de “asistenţii” Bela Szoke şi Paul Dimancea (ambii din Constanţa); arbitru de rezervă – Fernando Costache (Constanţa); observatori federali – Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Romică Chihaia (Bucureşti).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: