Delta Tulcea – F.C. Bot’şani 0-0

La a patra remiză (a treia albă), Delta nu mai are vigoarea de a pretinde un loc pro­mo­vabil. Cu un 2-2 căznit la Snagov, trei de ni­mic – nimic acasă, în de­plasare şi, din nou, pe teren propriu, tul­ce­nii par că ori nu vor, ori nu ştiu… Cu sără­cu­ţa F.C. Botoşani, gazdele s-au chinuit rău de tot să nu înscrie; dacă oaspeţii aveau două unghii de in­spiraţie în plus, pe final de partidă, le dădeau ruşinică – ruşini­că, pre­cum Tricolorul Breaza!
Ce e spectaculos în toate aceste par­tide din care nu a pierdut nimic, măcar, e că Delta a avut nenu­mă­ra­te situaţii de a marca. Dacă Pantelie, Costescu, Nanu & Co. vor să se afle-n treabă în Seria I, să amăgească puţinii suporteri care mai plătesc un bilet, să dea o declaraţia comună! Una de non-combat.
Supărat, antrenorul principal al Deltei, Constantin Gache a spus la conferinţa de presă că asta e! Dacă ajungi în şaişpe metri, nici antrenorul nu ţi-o bagă-n poartă, nici arbitrul. Asta
şti­am şi noi. Am văzut Delta – Sportul, Farul – Delta, Delta – Botoşani: “pe numă­rate şi luate”, tulcenii au ratat în trei partide cât pentru o jumă­tate de tur! Egal de cinstit a fost Cristi Popovici , an­trenorul oaspeţilor, spu­­n­ând că echipa sa a venit la Tulcea ca să-şi vândă pielea cât mai scump.
Şi, atunci, nu mai stai să te întrebi dacă nu cumva anumitor meseriaşi tul­ceni nu li s-au ridicat nasurile la purtare?
Toate vorbele de bine pentru cuplul din ce în ce mai sudat, fără reproş şi în ultima partidă, Grigorov – Mişelăricu! Din nefe­ricire, cei doi nu pot marca, deoarece au de re­pa­rat gafele mijlocaşilor şi atacan­ţilor şi, statistic vorbind, au avut mult de treabă!…

Scris de Petru ŢINCOCA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: