BEATEHAS – Manifeste du HipHopalisme 2009

Il puteti downloada de aici : http://www.fileshare.ro/1931640659.05

La insistentele lui Fanas, si nu numai, iata albumul care e ca un fel de mixtape…Asa, deci, pentru curiosi, e un album perfect pentru club, barurile de striptease, petrecerile tiganesti sau ale altor minoritati majoritare precum grataragii de bloc, cocalarii de Mall, analfabetii de limba materna si nesimtitii incurabili, pentru forumistii frustrati de toate varstele si pentru albii care se cred negri si tot asa.

O sa facem si un stoc de CD-uri care o sa arate intr-un mare fel, si, ca sa nu ramanem noi cu toate CD-urile, o sa le dam pe la tovarasi  cu vreo 15 RON (150.000 lei vechi pentru nostalgici) pentru cei care au bani; si gratis celor care si-au pierdut slujba in acest an de criza, futu-l in gura de an, ca sa zic asa. Albumul il puteti downloada, il puteti asculta, va puteti pisa pe el sau bucura de el, fiecare dupa cum il ajuta emisferele creierului. Insa, daca va place, nu ezitati sa-l felicitati pe Fanica, ca datorita lui s-a intamplat si, eventual, sa-l comandati. Primele CD-uri o sa se intample saptamana viitoare, cand se va intampla si un nou albumul instrumental, semnat Fanica, care este incredibil de bun, international stuff. Pana atunci, ne stiti adresa de email, nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire. Pace!

P.S. Be aware. This is strictly Hip Hop.  Be very aware.


Cu toate ca Fanas  s-a cotit si nu mai merge in deplasare la Suceava, eu zic ca totusi merita sa ii promovam noul album si pe blogul nostru.

Postul a fost preluat de aici

Advertisements

5 Responses

  1. sper sa adune destui bani sa scoata cateva 🙂

  2. Big UP pentru Fanica ! :))

  3. Fanica, copil minune!

  4. bravo fanel !

  5. Cumparati albumul, mothafuckerilor! 😡

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: