În ciuda tabelei, Tulcenii au câştigat fără drept de apel

Delta Tulcea – Dinamo II Bucureşti 2-0 (1-0)
După un meci în care gazdele nu au fructificat decât două dintre cele zece situaţii clare de gol şi în care oaspeţii nu au avut decât un singur şut pe poartă (şi acela “anulat” pe motiv clar de ofsaid), nu ai prea multe de comentat.
În nota cu care şi-au obişnuit suporterii, tulcenii au ratat mult, dar măcar au înscris. După cinci egaluri consecutive, gazdele s-au consolat cu victoria fără de dubii.
Era al optulea minut când Peteleu, depăşind în forţă doi adversari pe partea dreaptă, a produs un ideal “covrig” din apropierea colţului terenului, lui Costescu nerămânându-i decât să se înalţe peste fundaş şi să înscrie cu o lovitură de cap, balonul bătând plasa pe colţul scurt: 1-0. A doua reuşită a gazdelor s-a consemnat în min. 63 : un corner executat de pe partea dreaptă de L. Ştefan, mingea ajunge după un carambol la Larie, cap, mingea ricoşează din pieptul lui Matache la acelaşi mijlocaş care pune din nou capul şi, dintr-un metru, ridică scorul la 2-0! Golul marcat de Benitez (min. 54) a fost invalidat la nouă minute după reluare.

Spectacolul tulcean a mai constat în două bare, două “foarfeci” şi ratări din toate unghiurile şi din cele mai favorabile poziţii…
“Principalii” celor două formaţii – Constantin Gache, respectiv Costel Orac – au adeverit la conferinţa de presă cele întâmplate pe teren. Tehnicianul Deltei a regretat lipsa de randament a formaţiei sale, în vreme ce antrenorul lui Dinamo II a răspuns că obiectivul echipei sale rămâne evitarea retrogradării, dar numai dacă finanţatorii mai pot aduce câţiva jucători.

Scris de Petru ŢINCOCA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: