FCM Bacău – Delta Tulcea 2-0

Tulcenii au avut parte la Bacău de un meci din care, probabil,
n-au în­ţeles nimic. Din primele minute, gaz­dele, în loc să atace, cum era normal, s-au apărat, chiar supranu­me­ric şi au mizat pe cartea contraata­cului. Mij­locaşul Doboş, omul meciu­lui, a prins un şut de senzaţie în minutul 17, din afara careului, care l-a lăsat paralizat pe Olteanu. După gol, gazdele au făcut acelaşi lucru:
s-au apărat fără pretenţii ofensive, decât sporadice şi cu acţiuni personale.
Tulcenii, în schimb, au dominat jo­cul, dar fără vână, au ajuns în preajma porţii, dar fără să îi dea emoţii lui Manea. Dacă meciul cu Dinamo II părea că a spart ghinio­nul atacanţilor, la Bacău, jucătorii de la mijloc în sus au dat iar dovadă de lipsă de inspiraţie.
Golul doi al gazdelor, din minutul 78, înscris de Dediu din pasa “creierului” băcăuan Doboş, a căzut ca o concluzie a unui meci în care pentru ceva s-au pregătit şi altceva au găsit tulcenii la Bacău.
Chiar şi cu cele două goluri primite la Bacău, Delta Tulcea, asta ca o consolare, rămâne echi­pa cu cea mai bună defensivă. Oarecum nefiresc pentru ceea ce ne obişnuiseră echipele antrenate de Constantin Gache în trecutul său mandat la Delta…
Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişilericu, V. Creţu – N. Creţu (46 Petean), Larie (55 L. Ştefan), Pătraşcu, Horovei (71 Mărginean) – Nanu, Borza. Antrenor: Constantin Gache.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: