Transferuri la FC Delta? / Semne bune anu’ are pentru FC Delta

Transferuri la FC Delta?

“Deocamdată nu!” ne asigură preşedintele Haralambie Meregiu.

Preşedintele Delta Tulcea, Haralambie Meregiu, a anunţat, că alb-albaştrii nu vor efectua transferuri în această iarnă, fără a dezvălui din ce motiv a luat această hotărâre.

“Deocamdată nu luăm în calcul chestiunea transferurilor. Lotul va rămâne acelaşi”, a spus Meregiu.

Delta Tulcea şi-a confirmat în meciurile turului de campionat statutul de echipă de top a Ligii a II-a, însă obiectivul echipei rămâne şi în acest sezon clasarea în prima jumătate a clasamentului, pretenţiile la promovare fiind amânate chiar suspect pentru alte ediţii de campionat.

—————————————————————————————————————————————

Semne bune anu’ are pentru FC Delta

Meregiu: “Nu se pune problema de diminuări de contracte la Tulcea!”

Dacă în curtea mai multor cluburi din al doilea eșalon fotbalistic bate crivățul de criză managerii intenționând ca din ianuarie anul viitor să diminueze contractele mai multor jucători care au avut evoluții modeste în turul campionatului la Tulcea, echipa lui Constantin Gache nu are motive de îngrijorare.

Președintele FC Delta Tulcea, Haralambie Meregiu, nu ia în calcul și nici în gând să profite de hotărârea Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal care permite diminuarea contractelor jucătorilor cu până la 50%, fără acceptul acestora. Mai mult Meregiu a ținut să asigure pe toată lumea că la Tulcea sunt excluse din start orice fel de diminuări ale contractelor jucătorilor: “Nu se pune problema de diminuări de contracte la Tulcea!”, ne-a declarat președintele FC Delta Tulcea.

Advertisements

One Response

  1. Pai deja ne-au plecat PATRU titulari! Chiar nu mai avem nevoie de jucatori !? Sunt destui jucatori buni, liberi de contract!

    Singura chestie care imi vine in cap.. e ca astfel ne vom rula jucatorii tulceni si vor intra mai multi juniori in echipa! Asta ar fi singura chestie imbucuratoare! Daca va fi! 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: