Fără să aibă habar de buget

Fotbaliştii Deltei au rămas la Tulcea

Meregiu si Gache

Meregiu si Gache

Preşedintele Meregiu nu ştie ce bani vor aloca CLT şi CJ
Jucătorii şi-au primit drepturile aferente lunii noiembrie 2009
Aşa cum am menţionat în ediţia anterioară, lotul Deltei Tulcea s-a regrupat ieri, în cursul dimineţii. Fără plecări, fără sosiri, fotbaliştii alb – albaştri vor efectua săptă­mâ­na aceasta, la Tulcea, obligatoria vizită medicală. În perioada 18-29 ianuarie, la Câmpulung Mol­do­venesc va avea loc centralizatul cantonament de iarnă, exclus par­tide de verificare, cu accent pe pregătire fizică. Delta Tulcea va fi, în intervalul 3 – 15 februarie, în Antalya, urmând să dispute cinci meciuri fără miză, anume în datele de 5, 7, 9, 11 şi 13. “Încă nu ştim cu cine vom juca, dar este sigur că nu cu echipe româneşti”, a fentat răspunsul preşedintele Haralambe Meregiu (foto, stânga).
Probleme nu ar fi la lot; vestea bună e că Lucan şi Coconaşu au fost recuperaţi. Farul Constanţa şi-a adunat fotbaliştii tot ieri, aşa că – în cursul săptămânii acesteia – vom afla pe cine va reţine Ştefan Stoica dintre Nanu, Pantelie, Larie şi Pătraşcu.
Cât despre bugetul prezumat de cei doi finanţatori, preşedintele Meregiu a fost constant: “Nu ştim cât vor aloca CLT şi CJ în acest an acesta bugetar Deltei Tulcea. Nu ştim, de asemenea, cât «cos­tă» returul pentru sezonul 2009 – 2010, prima noastră preocupare constând în a onora cheltuielile la care este obligat un club – gaz­dă”. Cert este, pe de altă parte, că jucătorii şi-au primit drepturile, excluzând luna decembrie 2009.
Tehnicianul Constantin Gache (foto, dreapta) a afirmat că este mulţumit de actualul lot şi că s-ar putea să fie surprize în legătură cu achiziţiile. “Pe compartimente, sun­tem pregătiţi pentru reluarea campionatului”, a spus tehni­cia­nul.
Până la finele lunii martie, con­ducerea Deltei Tulcea va depune documentaţia necesară licenţierii pentru Liga I.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: