Consiliul Judeţean ar putea închide robinetul de bani pentru Delta Tulcea!

Interesant devine faptul că, la rând pentru finanţare, uşa e deschisă pentru Săgeata Stejaru. În anul în care Delta Tulcea, prin vocea autorizată a principalului finanţator, primarul municipiului, Constantin Hogea, se anunţă candidată la promovare, e posibil să piardă finanţarea de la Consiliul Judeţean.
Transformată în societate comercială încă din 2008, dar cu activitate din 2009, Delta Tulcea va mai beneficia de finanţare de la Consiliul Judeţean cel mai probabil doar anul acesta şi sub formă de majorare de capital social. Inte­resant este că mai multe şanse ca Delta are Săgeata Stejaru să “acce­seze” banii Consiliului Judeţean.
“Noi, Consiliul Judeţean, probabil doar în acest an mai alocăm fonduri pentru majorarea capitalului social la societatea comercială Delta Tulcea. Pe de altă parte, Săgeata Stejaru, ca orice alt ONG, poate solicita finanţare de la noi, analizăm şi dacă avem disponibil se poate să acordăm fonduri pe un proiect solid şi de interes judeţean”, a declarat Nicolae Chichi, vicepreşedintele “cu finanţele” la Consiliul Judeţean.

Advertisements

One Response

  1. Futuva.n gura sa va fut d curvele draku..k multi bani ati dat la club.._|_consiliul judetean

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: