Delta, la prima înfrângere

Delta Tulcea – Vorskla Poltava 3 – 4 (0-1)
Ieri, pe unul dintre multele terenuri gazonate din Side (Antalya, Turcia), tulcenii au contorizat prima înfrângere, 3 – 4, în compania echipei Vorskla Poltava (Ucraina, Liga I). Scorul a evoluat halucinant: 0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4, golul “oaspe­ţilor” fiind consfinţit în al patrulea minut al prelungirilor. După vreo trei zile cu vânt puternic şi ploaie, întâlnirea a fost însorită şi cu o temperatură ideală, cantonată la + 15 – 16 grade Celsius.
Pentru Delta au jucat în prima repriză: Olteanu – Peteleu, Mişelăricu, L. Ştefan, V. Creţu – Câju, Coconaşu, Lucan, Horovei – Nanu şi Costescu. Într-a doua: Pârvu – Bratu, Mişelăricu, L. Ştefan, I. Filip – Peteleu, Macare, Postelnicu, N. Creţu – Borza şi Nanu.
După o combinaţie Borza – Nanu în careul mare, al doilea a egalat la 1; golul de 2-2 a fost înscris de Postelnicu – N. Creţu a centrat din tuşa stângă, iar Nanu a prelungit până la marcator; în fine, Borza a şutat din 18 metri, aducând avantaj temporar Deltei.
“Am întâlnit o echipă «tare». Aflaţi la finalul perioadei de pregătire, adversarii noştri au fost superiori la viteză, cu toate că noi am fost superiori la posesie. Ei au fost mai rapizi, mai ales că s-a jucat bărbăteşte, la limita regula­mentului. Sunt mulţumit de jocul prestat de Delta, începem să con­turăm o formulă pentru returul cam­pionatului”, a declarat Constantin Gache, antrenorul prin­ci­pal al Deltei.
Mâine, Delta Tulcea va juca un meci amical cu Chavdar Etropole (Bulgaria).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: