Delta Tulcea – Chavdar Etropole 2-1

Delta Tulcea – Chavdar Etropole 2-1 (2-1) * Victoria a fost adusă de atacanţii Borza şi Costescu
Delta Tulcea a repurtat o nouă victorie în Antalya şi tot în compania unor bulgari: Chavdar Etropole (Liga I, echivalentul Ligii a II-a din România). Scorul înregistrat la pauză a fost şi cel final: 2-1 pentru tulceni.
Condusă cu 1-0, Delta a revenit prin Borza şi Costescu. În min. 27, L. Ştefan a executat o lovitură liberă de pe partea dreaptă, iar atacantul Borza a marcat cu capul din careul mic; golul victoriei – portarul Pârvu a degajat, atacantul Costescu a preluat perpendicular pe poartă şi a înscris după ce a driblat şi portarul advers.
În prima repriză, pentru Delta au jucat: Pârvu – I. Filip, Mişelăricu, L. Ştefan – Coconaşu, Mărginean, Horovei, N. Creţu – Costescu şi Borza. În a doua parte au mai fost introduşi în teren portarul Olteanu şi Peteleu, V. Creţu, Lucan, Nanu şi Bratu.
“Timp bun, gazon excelent! Mă bucur că se stabilesc relaţii de joc şi că vârfurile noastre dau goluri“, a declarat telefonic Haralambe Meregiu (foto), preşedintele clubului Delta Tulcea.
Câju şi Petean sunt accidentaţi, cum este şi Grigorov, dar oficialii clubului au motive să creadă că ultimul va fi apt de joc în ultimul meci de verificare, cel de mâine, cu formaţia Şahtior Soligorsk (Belarus, Liga I).

Advertisements

One Response

  1. doua victorii,un egal si o infrangere.uhuuuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: